Gaskookplaat 4-pits

Gaskookplaat 4-pits: 2 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beko HIZG64120SXNL
  Beko HIZG64120SXNL
  € 175,00
 2. Beko HIAW64325SXNL PRECISE FLAME
  Beko HIAW64325SXNL PRECISE FLAME
  € 295,00

Gaskookplaat 4-pits: 2 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Gasfornuis kopen

Een gasfornuis kopen is niet zomaar een aankoop. Waarschijnlijk wil u na een gasfornuis kopen, hier nog jaren mee doen. Bij Keukendepot begrijpen we dit maar al te goed, daarom bieden wij een groot assortiment met producten van goede kwaliteit aan. Zo willen wij van keuken een plezierige taak maken, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het gasfornuis. Een gasfornuis kopen bij Keukendepot zal zorgen voor veel kookplezier!

Gasfornuis kopen? Feitjes over het gasfornuis

Een gasfornuis kopen, is natuurlijk makkelijker als u wat meer weet over het gasfornuis. Daarom hebben wij enkele handige feitjes voor een gasfornuis kopen.

 • Een gasfornuis bevat branders, om pannen op te zetten, en kan los worden geplaatst in keukens.
 • De brandstof waarmee een gasfornuis werkt is gas, denk hier bijvoorbeeld aan aardgas, butaan of propaan.
 • Het eerste gasfornuis werd ontwikkeld tussen 1820 en 1830. Later werd het gebruikelijk om een afzuigkap boven het gasfornuis te hangen, om de dampen van het koken en de verbrandingsgassen mee af te kunnen voeren.
 • In sommige gevallen, vooral bij de oudere gasfornuizen, kan het zijn dat u zelf een vuurtje bij de brander moet houden wanneer u wil gaan koken. Een nieuw gasfornuis kopen heeft zo zijn voordelen, dit gaat vaak automatisch, of u moet een knopje indrukken.

Gasfornuis kopen bij Keukendepot

Een gasfornuis kopen, doet u natuurlijk bij Keukendepot. Wij bieden een ruim assortiment aan keukenapparaten aan, waaronder kookplaten. Bij ons kunt u op offerte basis terecht voor de beste keukens. Wij snappen natuurlijk dat onze producten meestal geen kleine uitgave zijn, daarom willen wij u te woord staan met onze kennis en ervaring. Heeft u nog vragen, twijfelt u tussen verschillende producten, of wil u graag advies over een gasfornuis kopen? Neem dan contact op met de klantenservice. De gegevens per vestiging zijn te vinden onder het kopje ‘contact’.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.