Badmeubel 120 cm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoge badkamerkast

De keuze voor een specifieke hoge badkamerkast kan erg lastig zijn. Als er veel keuze is, maar weinig informatie beschikbaar, kunnen onze experts zich zeker voorstellen dat het keuzeproces moeilijk verloopt. Wij willen u dan ook zo goed mogelijk informeren over een hoge badkamerkast. Zo adviseren wij bijvoorbeeld, om na te gaan welke afmeting uw ideale badkamermeubel zoals de hoge badkamerkast heeft. Wat vaak helpt hierbij, is het tekenen van een plattegrond van uw badkamer. Hoe groot is de badkamer, en waar zit de afvoer? Op deze manier kunt u eenvoudig zien welke badmeubelen waar passen, en voorkomt u nare verrassingen bij het plaatsen van een nieuw badkamerkastje

Hoge badkamerkast schoonmaaktips

Een badkamer met hoge badkamerkastis natuurlijk op zijn fijnst als het schoon is, en lekker fris ruikt. Wij noemen enkele tips voor het schoonmaken van een hoge badkamerkast:

  • Gebruik geen schoonmaakmiddel dat sterke chemicaliën of zuren bevat. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor de hoge badkamerkast, de voegen en de tegels. Veeg in plaats daarvan het sanitair, de voegen en de tegels goed droog na een douche.
  • De beste manier voor het schoonmaken van een hoge badkamerkast, is door een sopje van warm water en allesreiniger te maken. Maak een schoonmaak doek vochtig, en veeg het vuil eenvoudig op.

Hoge badkamerkast kopen bij Keukendepot

Heeft u interesse in een hoge badkamerkast? Neem dan een kijkje in het diverse assortiment van Keukendepot. Bij ons vindt u scherp geprijsde producten, van hoge kwaliteit. Naast kwaliteit, kunt u ook bij ons langs komen voor advies over badmeubelen, of keukens. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij experts op deze gebieden. Voor vragen, advies, of meer informatie kunt u dan ook altijd bij ons terecht. U kunt contact opnemen met de klantenservice, of een van onze fysieke winkels bezoeken.