KeukenWelkom in onze keuken showroom

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan is het een goed idee om onze keuken showroom te bezoeken. Hier staan veel keukens die al uit de enorme variatie aan verkrijgbare onderdelen zijn samengesteld en een goed idee geven van hoe een nieuwe moderne keuken er uitziet. We hebben bij het bouwen van de showroom ernaar gestreefd de volledige breedte van toepassingen weer te geven die we in de praktijk aantreffen. Dit ter inspiratie voor stijl maar zeker ook voor wat er mogelijk is aan combinaties van apparatuurkeukenmeubelen of keukenbladen.

In de keuken showroom krijg je ook de mogelijkheid om die mooie nieuwe keuken uit te proberen. Je kunt de keukenkastjes opendoen, het keukenblad voelen en de verschillende merken apparatuur bekijken. Zo kun je de keuken alvast beleven. Echt gaan koken zit er niet in, maar je krijgt wel de kans om te “proeven” wat voor soort keuken jouw smaak is.

Showroomkeukens van Keukendepot

De keukens die in de showrooms staan zijn door ons samengestelde keukens en worden ook wel showroomkeukens genoemd omdat ze “gebruikt zijn”. Ieder jaar vervangen wij een deel van onze collectie voor nieuwe modellen om altijd een vers assortiment in de tentoonstelling te hebben staan, je kunt dan de vervangen modellen voor een spotprijs krijgen! Het scheelt vaak duizenden euro's of je een showroom keuken koopt of dat je kiest voor een keuken op maat. En zelfs deze showroomkeukens kunnen op sommige aspecten nog aangepast worden.

Keuken advies in de showroom

In onze keuken showroom vind je altijd ervaren keukenadviseurs die klaar staan voor jou. Hij of zij geeft je advies over het uitzoeken en samenstellen van de voor jouw perfecte keuken. Het grote voordeel van Keukendepot is dat wij in tegenstelling tot veel andere keukenzaken in onze keuken showroom werken met netto prijzen en geavanceerde 3-D tekensoftware voor het keuken ontwerp. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden die er zijn en heb je altijd een maatwerk keuken die past bij jouw smaak, huis en budget.

Je kunt de toekomstige keuken in onze keuken showroom op het grote beeldscherm al zien alsof hij echt in uw huis staat en vanuit verschillende kijkrichtingen.

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak