Welkom in onze keuken showroom

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan is het een goed idee om onze keuken showroom te bezoeken. Hier staan veel keukens die al uit de enorme variatie aan verkrijgbare onderdelen zijn samengesteld en je een goed idee geven van hoe een nieuwe moderne keuken er uitziet. We hebben bij het bouwen van de showroom ernaar gestreefd de volledige breedte van toepassingen weer te geven die we in de praktijk aantreffen. Dit ter inspiratie voor stijl maar zeker ook voor wat er mogelijk is aan combinaties van apparatuur, keukenmeubelen of keukenbladen.

In de keuken showroom krijg je ook de mogelijkheid om die mooie nieuwe keuken uit te proberen. Je kunt de keukenkastjes opendoen, het keukenblad voelen en de verschillende merken apparatuur bekijken. Zo kun je de keuken alvast beleven. Echt gaan koken zit er niet in, maar je krijgt wel de kans om te “proeven” wat voor soort

Showroomkeuken van Keukendepot

De keukens die in de showrooms staan zijn door ons samengestelde keukens en worden ook wel showroomkeukens genoemd omdat ze “gebruikt zijn”. Ieder jaar vervangen wij een deel van onze collectie voor nieuwe modellen om altijd een vers assortiment in de tentoonstelling te hebben staan. Je kunt dan de vervangen showroomkeukens voor een spotprijs krijgen! Het scheelt vaak duizenden euro's of je een showroom keuken koopt of dat je kiest voor een keuken op maat. En zelfs deze showroomkeukens kunnen op sommige aspecten nog aangepast worden.

Keuken advies in onze showroom

In onze keuken showroom vind je altijd ervaren keukenadviseurs die klaar staan voor jou. Hij of zij geeft je advies over het uitzoeken en samenstellen van de voor jouw perfecte keuken. Het grote voordeel van Keukendepot is dat wij in tegenstelling tot veel andere keukenzaken in onze keuken showroom werken met netto prijzen en geavanceerde 3-D tekensoftware voor het keuken ontwerp. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden die er zijn en heb je altijd een maatwerk keuken die past bij jouw smaak, huis en budget.

Je kunt de toekomstige keuken in onze keuken showroom op het grote beeldscherm al zien alsof hij echt in uw huis staat en vanuit verschillende kijkrichtingen.

Showroomkeuken kopen met betrouwbare garantie

Ondanks de goedkope prijzen wanneer je een showroomkeuken koopt, geven wij altijd deskundig advies en profiteer je van dezelfde garantie als alle andere keukens. Het is goed om te weten dat Keukendepot een CBW erkende winkel is wat zekerheid geeft wanneer je een showroomkeuken bij ons koopt.

Alle showroomkeukens bevatten dan ook standaard 2 jaar garantie die wettelijk is bepaald. In aanvulling op deze CBW garantie biedt Keukendepot een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet bij het kopen van onze showroomkeukens en profiteert van de service & garantie die je verwacht!