AanrechtWat kost een keuken?

Wat kost een keuken is een veel gestelde vraag bij mensen die zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe keuken. Maar wat kost een keuken dan ook eigenlijk? Vaak krijg je folders met stuntprijzen of zie je tv commercials waar je een keuken tegen een spotprijs kunt kopen, mits je deze vandaag nog koopt. Dan weet u natuurlijk nog niet wat een keuken nou écht kost.

Bekijk onze keukencollectie

Keukenprijzen

Keukenprijzen vaieren in de keukenbranche van zeer laag tot zeer hoog. De gemiddelde keukenprijs in nederland ligt tussen de €5.000 en €15.000 euro. Deze prijzen zijn afhankelijk van een aantal elementen. De prijzen van keukens worden gebaseerd op onder andere afmetingen, materiaalkeuze, keukenapparatuur en montage. Een voorbeeldje: een composieten keukenblad is duurder dan een kunststof keukenblad. De algemene regel hierbij geldt als volgt: hoe luxer, hoe duurder.

Wat kost een keuken bij Keukendepot?

Keukendepot is transparant met zijn keukenprijzen. Als u een bezoek brengt aan een van onze showrooms, ziet u direct uit welke componenten de showroomkeuken is opgebouwd en de daarbij behorende keukenprijzen. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt berekenen hoe duur een keuken op maat in uw situatie zou kosten.

Daarbij is het goed om te weten dat bij Keukendepot een nieuwe keuken u maximaal € 3.999,- kost. Met deze prijs liggen onze kosten ver beneden het gemiddelde. Bovendien zit hier geavanceerd keukenapparatuur en een werkblad bij inbegrepen!

Betaalbare keukens - ook na 5 jaar

Landelijke keukens, eiland keukens, hoekkeukens: met een keuken van Keukendepot heeft u altijd een kwaliteitskeuken voor een lage prijs. De keukens van Keukendepot zijn van solide kwaliteit. Niet voor niets zijn wij een CBW erkende winkel. Dit brengt voor consumenten veel voordelen met zich mee, waaronder een garantie van minimaal 3 jaar. In aanvulling op deze garantie biedt Keukendepot kosteloos een uitgebreidere productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen gedurende 5 jaar. Bovendien hebben wij enkel A-fabrikanten in ons assortiment. Overtuig uzelf in een showroom bij u in de buurt dat Keukendepot de beste plek is om uw nieuwe betaalbare keuken op maat te laten ontwerpen! U bent van harte welkom.

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak