Wat kost een keuken?

Wat kost een keuken is een veel gestelde vraag bij mensen die zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe keuken. Maar wat is de doorsnee prijs van een keuken eigenlijk? Vaak krijg je folders met stuntprijzen of zie je tv commercials waar je een keuken tegen een spotprijs kunt kopen, mits je deze vandaag nog koopt. Maar daarmee weet u natuurlijk nog niet wat een keuken nou écht kost. Op deze pagina krijg je antwoord met welke gangbare prijs van een keuken je rekening moet houden wanneer je ervoor gaat kiezen om je te orienteren op een nieuwe keuken

Bekijk onze keukencollectie

Gangbare keuken prijzen waar u rekening mee moet houden

De prijs van een keuken varieert binnen de keukenbranche van zeer laag tot zeer hoog. De gemiddelde keukenprijs in nederland ligt tussen de €5.000 en €15.000 euro. De prijs van een keuken die u uiteindelijk zal moeten betalen is afhankelijk van een aantal elementen. De prijzen van keukens zijn namelijk gebaseerd op onder andere de afmetingen van de keuken, het materiaal van de keuken, de geselecteerde keukenapparatuur en of de keuken inclusief montage wordt geleverd of dat je ervoor kiest deze volledig zelf te monteren of zelfs gaat voor een unieke keuken op maat.

Een voorbeeldje: een composieten keukenblad is duurder dan een kunststof keukenblad en een oven van een bekend merk zal duurder zijn dan een huismerk oven. En wanneer je keuken volledig uniek moet worden gemaakt zal dit de uiteindelijke keukenprijs flink verhogen. De algemene regel hierbij geldt dan ook als volgt: hoe luxer en hoe unieker, hoe duurder.

Wat kost een keuken bij Keukendepot?

Keukendepot is transparant met zijn keukenprijzen. Als u een bezoek brengt aan een van onze showrooms, ziet u direct uit welke componenten de showroomkeuken is opgebouwd en de daarbij behorende keukenprijzen. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt berekenen hoe duur een keuken op maat in uw situatie zou kosten.

Daarbij is het goed om te weten dat bij Keukendepot een nieuwe keuken u maximaal € 3.999,- kost. Met deze prijs liggen onze kosten ver beneden het gemiddelde. Bovendien zit hier geavanceerd keukenapparatuur en een werkblad bij inbegrepen!

Topkwaliteit keukens voor de laagste prijs

Bij een keuken voor een lage prijs denkt u misschien aan een keuken van lage kwaliteit waar veel mee mis is. Keukendepot bewijst echter dat dit zeker niet zo is. Ondanks dat onze keukens voor lage keuken prijzen worden verkocht bewaken wij altijd de kwaliteit van onze producten! Zoals gezegd komen onze budget keukens uit Duitse fabrieken die bekend staan om hun degelijke kwaliteit voor de beste prijs.

Bij Keukendepot bent u verzekerd van de wettelijke CBW garantie van 2 jaar op al onze keukens en apparatuur die u bij ons aanschaft. Zo weet u zeker dat u bij eventuele problemen met onze keukens bent verzekerd van een probleemloze afhandeling. Zo garanderen wij dat lage keuken prijzen en de hoogste kwaliteit toch hand in hand kunnen gaan.

Betaalbare keukens - ook na 5 jaar

Landelijke keukens, eiland keukens, hoekkeukens: met een keuken van Keukendepot heeft u altijd een kwaliteitskeuken voor een lage prijs. De keukens van Keukendepot zijn van solide kwaliteit. Niet voor niets zijn wij een CBW erkende winkel. Dit brengt voor consumenten veel voordelen met zich mee, waaronder een garantie van minimaal 3 jaar. In aanvulling op deze garantie biedt Keukendepot kosteloos een uitgebreidere productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen gedurende 5 jaar. Bovendien hebben wij enkel A-fabrikanten in ons assortiment. Overtuig uzelf in een showroom bij u in de buurt dat Keukendepot de beste plek is om uw nieuwe goedkope keuken op maat te laten ontwerpen! U bent van harte welkom.