Keukens op maat

Bij Keukendepot is elke gewenste opstelling van de keuken mogelijk. Omdat elke klant van ons andere wensen heeft en een eigen unieke situatie, worden vrijwel alle keukens 100% op maat gemaakt.

Waarom keukens op maat worden ontworpen, heeft vooral te maken met ergonomie, budget en de keukenruimte. Ergonomie wil zeggen het gebruikersgemak van de keuken. Een keuken is qua lengte, breedte en hoogte volledig op maat te maken. Jouw lichaamslengte, huishouden met of zonder kinderen en of je links- of rechtshandig bent kan rekening mee worden gehouden. Het budget bepaalt bijvoorbeeld welke materialen en keukenapparatuur gekozen worden en de keukenruimte zelf heeft weer invloed op het formaat van het keukenblok.

Keukens op maat kosten tijd en kennis om te ontwerpen, maar onze adviseurs doen dit met plezier en zijn er goed in bedreven dankzij jarenlange ervaring.

Kasten en werkbladen op maat gemaakt

De kasten in keukens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er zijn niet alleen verschillen in breedte, maar ook in hoogte en diepte. En heb je ooit stilgestaan bij de dikte van het keukenblad? Een dun of juist dik keukenblad heeft zowel een effect op de ergonomie als op het uiterlijk van de keuken. In principe kan alles op maat gemaakt worden, dat is voor ons geen probleem.

Apparatuur in keukens op maat

Ook de keukenapparatuur voor in de keuken en de plaatsing ervan is geheel afhankelijk van jouw wensen. Naast het broodnodige zoals een kookplaat, koelkast en afzuigkap, zijn er tal van extra apparaten mogelijk. Van een luxe stoomoven of wijnkoeler tot een comb-oven of extra breed gasfornuis. En voor ieder apparaat leveren wij modellen van verschillende topkwaliteit leveranciers en ook weer daarin zijn verschillende types mogelijk. Onze adviseur kent ieder apparaat en afhankelijk van wat jij nodig hebt en huishouden kan hij of zij het juiste merk en type aanbevelen.

3D keukenontwerp

Onze adviseurs maken alle keukens op maat via onze unieke 3D software. Zo zie je direct in de winkel hoe jouw keuken ontwerp eruit komt te zien, compleet samengesteld zoals hij straks daadwerkelijk in jouw huis komt te staan. Op een groot scherm zie je de keuken voor zich, alsof je er zelf in staat.