Een keuken ontwerpen wij voor u op maat!

Wilt u een nieuwe keuken kopen die helemaal op uw wensen aansluit? Dan bent u bij Keukendepot aan het juiste adres. Wij maken samen met u een 3D keukenontwerp op maat in een Keukendepot vestiging bij u in de buurt. Een goede keuken ontwerpen is een vak waarin onze keukenadviseurs al jarenlang ervaring in hebben. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste mogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van materiaalsoorten of de nieuwste keukenapparatuur. Er zijn tientallen zaken die van belang zijn bij een goed keuken ontwerp. Wij houden bij een kwalitatief keukenontwerp onder andere rekening met lichaamslengte, keukenindeling, functies en keukenapparatuur.Lichaamslengte

Uw lichaamslengte is erg belangrijk voor het maken van een gezonde ergonomie, dat wil zeggen dat u geen last ondervindt in het gebruik van uw keuken. Bent u erg lang, dan is het niet fijn om te moeten bukken en andersom is op uw tenen staan om bij de kastjes te komen ook niet bepaald prettig. Het aanrechtblad is goed als de afstand tussen het blad en je onderarmen tussen de 10cm en de 15cm is. Ook de diepte van het blad kan het koken comfortabeler maken. De gemiddelde diepte is 60cm, maar een groter/dieper blad is altijd mogelijk.

Keukenindeling

Tijdens het ontwerpen van uw droomkeuken is het belangrijk om aandacht te besteden aan de indeling van de belangrijkste keukenfuncties. Denk hierbij aan bevoorraden, opbergen, voorbereiden, het koken zelf en het spoelen. Deze functies plaatsen we van links naar rechts in de volgorde die u prettig vindt. Bent u linkshandig, dan draait dit vanzelfsprekend om. Op deze manier is de keuken helemaal afgestemd op u en vindt u alle elementen van de keuken op de juiste plek voor optimaal gebruik.

Woonkeuken

Een keuken is tegenwoordig meer dan alleen een ruimte om in te koken. De mogelijkheden van tegenwoordig zijn breed, zoals een eilandkeuken met bar, een kookeiland, of een ander soort opstelling zoals een U-keuken of een parallelle opstelling. Hiermee creëert u extra functies voor uw keuken. Van een keuken met zit- en eetgedeelte tot een luxe chefkok keuken met grote kookplaat en moderne eilandschouw.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur is tijdens het ontwerpen vrij eenvoudig te plaatsen, maar inhoudelijk gezien is er een ruime keus in keukenapparatuur. Tegenwoordig bestaat een keuken niet meer uit alleen de gaskookplaat met schouw, koelkast, magnetron en oven. U hebt tegenwoordig ook keuze uit moderne kookplaten, zoals een keramische of inductiekookplaat. En wat dacht u van een energiezuinige en stille vaatwasser, of luxe stoomoven. Deze keukenapparatuur is tegenwoordig betaalbaar voor iedereen, zeker bij Keukendepot waar we de prijzen laag en eerlijk houden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om keukenapparatuur ergonomisch in te richten, zodat u bij het leeghalen van uw vaatwasser niet zo ver hoeft te bukken.

Kom eens langs in onze showroom en laat uw verrassen door ons collectie prachtige keukens uitgerust met de meest moderne keukenapparatuur voor een betaalbare prijs. Wij durven te garanderen dat wij ook voor u een keuken mogen ontwerpen die past bij al uw wensen en budget.

 

Keukenadvies