Onze keukenkasten

Keukenkastjes zijn essentieel in de keuken. Niet alleen voor het opbergen van keukenbenodigdheden, maar natuurlijk ook voor de uitstraling van jouw keuken. Bij Keukendepot heb je de keuze uit allerei verschillende keukenkasten. Op deze pagina vind je een greep uit onze collectie onderkasten, wandkasten, spoel- en ombouwkasten. Al onze kasten worden standaard voorgemonteerd geleverd. Je kunt dus direct aan de slag met het monteren van jouw nieuwe keuken of bijkeuken.

25 resultaat resultaten

Keukenkasten bij Keukendepot

Keukendepot heeft heel veel verschillende keukenkasten en keukenfronten in allerlei uitvoeringen en kleuren. Zo weten wij in ieder geval zeker dat jouw favoriet erbij zit. Het keukenfrontje pas je eenvoudig aan jouw eigen stijl aan door het kiezen van een kleur en greep. Of je nu op zoek bent naar een rustige wittint of een felle kleur. Keukendepot heeft het in huis.

Handige grepen voor het keukenkastje

Met een mooie greep geef je jouw keuken uitstraling. Een sierlijke greep past bijvoorbeeld goed in een landelijke keuken, een strakke greep sluit mooi aan bij een moderne sfeer. Uiteraard hebben keukengrepen ook een functioneel doel. Ze zorgen ervoor dat deze gemakkelijk te openen zijn en er geen vette vingers op de keukenkasten komen.

De verschillende soorten keukenkasten

Wat is nu het verschil tussen de verschillende soorten keukenkasten en wat zijn de belangrijkste types als we kijken naar veel voorkomende keukenblok opstellingen? 

Spoelkast

Deze keukenkast zit in principe in elke keuken omdat het de keukenkast betreft waar de spoelbak in wordt geplaatst. Het is een keukenkast die qua lades of keukendeurtjes zo is ingericht dat de bovenruimte van de kast niet gebruikt wordt. In sommige gevallen wordt de bodem van de kast bekleed met aluminium, omdat het in de kast vochtig kan worden (vaatdoeken, afwasborstels etc.). Vaak wordt de inbouwboiler en eventuele kokendwaterkraan ook in deze keukenkast gemonteerd.

Kookkast

In deze keukenkast wordt de kookplaat gemonteerd. Net als bij een spoelkast wordt hier (afhankelijk van de diepte van de kookplaat) het bovendeel van de keukenkast niet gebruikt. Soms wordt het zelfs middels een blinde lade gemaskeerd.

Hoekkast / Carrouselkast

De kast die de hoekruimte in een keuken praktisch maakt of niet. Een gewone kast maakt het vrijwel onmogelijk om de ruimte zinnig te gebruiken, het inzetten van een carrouselkast bijvoorbeeld maakt de ruimte veel bruikbaarder.

Apothekerskast

De keukenkast in opkomst die door zijn praktische indeling de inhoud goed en van beide kanten toegankelijk maakt. Met een apothekerskast is bukken en achterin de keukenkast graven verleden tijd: omdat je alles in één oogopslag ziet, kun je direct pakken wat je nodig hebt. Verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes en met variabele inrichtingen.

Bovenkast

De keukenkast die boven het aanrechtblad hangt, maakt de ruimte boven het werkblad praktisch. Deze keukenkast is verkrijgbaar met glazen deuren, klapdeuren en gewone deuren. Ook in diverse breedtes en dieptes en met verschillende indelingen.

Ons assortiment keukenkastjes

Bij Keukendepot verkopen wij uitsluitend keukenkastjes van producenten waar we vertrouwen in hebben. Jouw nieuwe keuken is niet compleet zonder de mooiste keukenkastjes. Keukendepot biedt een breed assortiment aan op het gebied van topkwaliteit keukenkastjes. Ben je er al aan uit wat voor keukenkastjes je nodig hebt voor jouw nieuwe droom keuken? Bij keukendepot vind je de mooiste:

Ook voor de bijbehorende aansluitmaterialen ben je bij Keukendepot aan het juiste adres. Zo wordt jouw nieuwe goedkope keuken altijd compleet geleverd.

Voordelen van de keukenkasten van Keukendepot

Keukendepot heeft een ruime keuze in ombouwkasten om jouw vaatwasser, koelkast of prullenbak netjes uit het zicht te houden. Het grote voordeel van deze keukenkasten is dat jouw keuken een stuk opgeruimder en strakker oogt. Wil je alles weten over onze keukenkasten? Bezoek dan 1 van onze vestigingen of bekijk alvast onze prijslijst.

Het grote voordeel van keukenkasten van Keukendepot:

  • Bij ons krijg je geen bouwpakket
  • Onze keukenkasten worden altijd voorgemonteerd geleverd!
  • Gratis softclose op alle lades en deuren
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Vestigingen door heel Nederland
  • CBW-Erkend
  • 10 jaar garantie
  • Deskundig personeel

Voor de mooiste keukenkasten ga je naar Keukendepot!

Ben je op zoek naar losse, voorgemonteerde keukenkasten? Dan ben je bij Keukendepot aan het juiste adres! Je vindt bij ons een breed aanbod aan keukenkasten, in veel verschillende fronten en frontkleuren. Al onze keukenkasten zijn afzondelijk geprijsd en worden standaard voorgemonteerd geleverd, inclusief softclose op alle deuren en lades. Bij Keukendepot betaal je altijd de scherpste prijs en ben je verzekerd van uitstekende kwaliteitsproducten!

Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste keukenkasten en kunnen je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Wij leggen je graag de verschillen uit tussen de diverse keukenkasten. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging bij u in de buurt of maak direct een afspraak. 

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.