Inbouwapparatuur keuken

De sfeer van een keuken wordt veelal bepaald door het keukenfront. Door inbouwapparatuur in te bouwen gaat de sfeer van het keukenfront niet verloren, dit in tegenstelling tot vrijstaande apparatuur. Zouden alle apparaten nog zichtbaar zijn, dan vormen die opvallende aandachtspunten in de keuken. Met name telt dit bij vaatwassers, fornuizen en koelkasten.

Bijna alle apparaten zijn tegenwoordig verkrijgbaar als inbouwapparatuur keuken. De prijs voor inbouwapparatuur is in vergelijking met die van standaard keukenapparatuur iets hoger. Keukendepot biedt daarom de voordeligste keukens met inbouw keukenapparatuur aan en verrekent het verschil +10% extra wanneer je de inbouwapparatuur en complete keuken ergens anders toch goedkoper aantreft.

Alleen modern?

Doordat inbouwapparatuur in de keuken verzonken is, ontstaan er strakkere lijnen en gladde oppervlakken, aspecten die hand in hand gaan met design keukens en moderne keukens. Toch wordt inbouwapparatuur niet alleen toegepast in moderne keukens en design keukens. Ook in nostalgische keukens en landelijke keukens kan inbouwapparatuur goed in de keuken worden toegepast. Juist om het karakter en de sfeer verkregen uit de keukenfronten, het keukenblad en accessoires te behouden en niet te verminderen door de moderne uitstraling van luxe apparatuur.

Categorieën binnen de inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur is verkrijgbaar in alle categorieën keukenapparatuur. Ovens, magnetrons, fornuizen en kookplaten bijvoorbeeld. Deze volledig geïntegreerd maken (onzichtbaar voor het oog) is niet mogelijk, dat hindert het gebruik en is onveilig in verband met warmte, (open) vuur en kooklucht. Een afzuigkap kan tevens niet 100% geïntegreerd worden, hoewel inbouw wel degelijk mogelijk is via een wandafzuigkap waarbij de plaat kan worden uitgetrokken.

Inbouwapparatuur in de keuken die je compleet uit het oog kan onttrekken zijn de koelkast/combi en vaatwasser. Door een keukenfront te monteren op het apparaat zelf, is deze voor het oog geheel onzichtbaar.

Webshop inbouwapparatuur

Op onze website vind je een peciale collectie inbouwapparatuur, direct geprijsd en online te bestellen. Profiteer van onze lage prijzen en als je vragen hebt kun je altijd bellen of langskomen in een van onze showrooms.

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak