Houten keukens

Voor alle variaties op houten keukens ben je bij Keukendepot aan het juiste adres. De meeste houten keukens zijn niet alleen van hout gemaakt, maar ook van andere materialen. Zo zijn een groot aantal van onze keukens gemaakt van duurzame materialen met een hout look. Zo heb je wel de charmante uitstraling van een houten keuken, maar betaal je een stuk minder omdat massief hout een stuk duurder is dan een houtlook. We leggen je graag uit wat het verschil is tussen houten keukens en keukens met een houtlook. Bekijk direct de Keukencollectie

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.
0 / 0 resultaten

Houten keukens van Keukendepot

Zoals je van ons gewend bent, bieden wij de mooiste keukens aan tegen de beste prijzen. Onze houtlook keukens zijn daardoor niet van echt natuurhout, maar van andere hoogstaande materialen gemaakt. Dit scheelt ontzettend in de kosten. Daarnaast kun je het design van de keuken helemaal zelf samenstellen en uitkiezen. Op deze manier ben jij flexibel in het kiezen van jouw houtlook keuken en houd jij meer budget over voor de inrichting van jouw nieuwe keuken.

Hoogwaardige materialen

Onze houtlook keukens zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof keukenfronten, waar we de kastjes en het exterieur mee bedoelen. De afwerking is van melamine, een materiaal dat niet snel beschadigt en bekrast. De keukens krijgen zijn houtlook van het dessin van melamine. Om met de werkbladen dezelfde warme uitstraling te creëren, kun je deze ook met houtlook bestellen: we leveren toplaminaat met houtdessin. Hierdoor heb je wel de looks van een houten keuken, maar gaat het werkblad vele malen langer mee en is het minder gevoelig voor beschadigingen. Jij bepaalt bij ons helemaal zelf hoe jouw houtlook keuken eruit ziet.

Ontdek de verschillende stjilen van keukens met een houtlook!

We bieden jou verschillende stijlen van houten keukens aan. Zo hebben we keukens in landelijke stijl, maar ook moderne keukens vind je in ons aanbod. Doordat de werkbladen met toplaminaat zijn uitgerust, zijn ze in allerlei verschillende stijlen te bestellen. Zo kun je kiezen voor de klassieke houtlook, maar ook voor een mooie combinatie met andere materialen als beton of steen. Met de werkbladen in houtdessin kun jij dus alle kanten op. De kastjes en de rest van de details kun je ook in houtlook nemen, waardoor je de volledige look van een houten keuken krijgt.

Een goedkope houten keuken kopen?

Een keuken met houtlook heeft een sfeervolle uitstraling en brengt warmte in jouw woning. Daarnaast is een houten keuken goed te combineren met warme kleuren, is hij tijdloos qua uitstraling en duurzaam. De materialen die wij gebruiken, zijn allemaal bestand tegen een stootje. Dit vinden wij erg belangrijk bij het ontwerp van iedere keuken. Een van de redenen dat we geen hout, maar laminaat gebruiken, is dat de keukens daardoor puntgaaf blijven.

Ook verbetert de materiaalkeuze de hygiëne van de keuken. Doordat er geen groeven of inkepingen in jouw werkblad zitten, zoals bij echt hout wel het geval is, kun je de keuken veel makkelijker schoonhouden. Je hoeft hierdoor ook geen speciale reinigingsmiddelen te gebruiken en bent hierdoor snel klaar met schoonmaken. Geniet langer van jouw keuken met houten look, zonder dat je inlevert op kwaliteit of gemak.

Duurzaam

Voordat je een houten keuken gaat kopen, is het belangrijk na te gaan hoeveel onderhoud jij aan jouw keuken wil hebben. Zo is het goed om te bedenken of je het hout wil behandelen en oliën, of dat je voor een keuken gaat die minder onderhoud vergt. In dat geval is het aan te raden een houtlook keuken te kopen. De houtlook keukens die wij aanbieden, zijn gemaakt van duurzaam kunststof en laminaat, waardoor ze zo goed als nieuw blijven en een stuk betaalbaarder zijn dan houten keukens. Ook al is het gebruikte materiaal dan niet echt hout, het ziet er precies zo uit. Door het laagje dat op de keuken ligt, kan de keuken beter tegen water en vocht. Een duurzame keuze dus, waardoor je jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe keuken.

Met onze materialen zijn alle opties mogelijk. De kleur, stijl en look bepaal je helemaal zelf bij Keukendepot. Kom langs bij een van onze vestigingen en ervaar hoe we jou op maat kunnen helpen bij jouw keuze. Er staat altijd een adviseur voor je klaar.

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?


Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.