hoogglans keukens

Hoogglans keukens zien we steeds vaker terug in de Nederlandse huishoudens. Dit type keuken heeft door de glans in de keukenkasten een moderne en tijdloze uitstraling. De glans zorgt er namelijk voor dat de omgeving wordt weerspiegeld in de keukenfronten, wat een erg ruimtelijk beeld creëert. Met behulp van het juiste keukenblad en keukenapparatuur heeft uw nieuwe hoogglans keuken de optimale luxueuze uitstraling waaraan deze moet voldoen. Laat u goed adviseren in één van onze keukenshowrooms of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zwarte of witte hoogglans keuken?

Hoogglans keukens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren & uitvoeringen. Zo bevat het assortiment van Keukendepot onder andere rechte keukens, hoekkeukens & eilandkeukens met hoogglans! Zo kunt u in iedere situatie kiezen voor een hoogglans keuken!

Hoogglans keukens worden vaak in neutrale kleuren en strakke lijnen ontworpen. Dit type keuken leent zich dan ook uitstekend voor greeploze keukens. Een vlak keukenfront in wit, zwart of donkerrood is erg populair. Welke uitvoering en kleur het beste bij uw nieuwe keuken past, hangt volledig af van uw persoonlijke wensen. Een witte hoogglans keuken geeft bijvoorbeeld een ruimtelijker beeld, terwijl een zwarte hoogglans keuken juist zorgt voor een nóg luxere uitstraling. Een hoogglans keuken met een lichte kleur is echter gevoeliger voor zichtbare vlekken dan een donkerkleurige keuken. In onze showrooms vindt u verschillende keukenfrontjes terug. Bezoek een vestiging bij u in de buurt en leg de verschillende kleurkeuzes van uw voorkeur eens naast elkaar in combinatie met het gewenste keukenblad.

De invloed van zonlicht

De hoeveelheid zonlicht die in uw keuken aanwezig is, is van belang bij de keuze voor de kleur van uw hoogglans keuken. Wanneer er namelijk veel zonlicht aanwezig is in uw keuken, kunt u eerder kiezen voor een donker gekleurde keuken. Als u een keuken heeft in een donkere ruimte, dan lijkt een donker kastje de ruimte nog kleiner te maken.

Daarnaast wordt het spiegelende effect van een hoogglans keuken ook bepaalt door de hoeveelheid zonlicht. Hoe meer zonlicht er op de hoogglans keukenkastjes valt, hoe groter het spiegelend effect zal zijn. Door de zonlicht kan het zijn dat u oneffenheden op de kastjes (door bijvoorbeeld vette vingers of vlekken) eerder opvallen.

De keuze voor het aanrechtblad

Hoogglans keukens hebben over het algemeen een zeer moderne uitstraling. Dit wilt u natuurlijk ook terug laten komen in het keukenblad. Keukens met hoogglans worden vaak gecombineerd aanrechtbladen van natuursteen. Zo bevat het assortiment van Keukendepot een uitgebreide collectie granieten keukenbladen die perfect aansluiten bij uw nieuwe hoogglans keuken.

Heeft u toch liever één van onze andere keukenbladen? Dat kan! Onze keukenexperts kunnen u uitstekend informeren & adviseren over het ideale keukenblad, bijpassend bij uw nieuwe hoogglans keuken.

Nieuwe hoogglans keuken kopen?

U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe hoogglans keuken? Onze keukenadviseurs helpen u graag bij de juiste keuze. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen!