Onze filialen
Gratis keukenadvies Maak een afspraak met onze adviseur Afspraak maken
vanaf
€ 525,00

Huisselectie Superieur Dresden925KFD

Dresden925KFD

De afzuigkap is onmisbaar in de keuken omdat hiermee de keukenluchtjes die vrijkomen bij het koken, worden afgevoerd. Naast het feit dat een afzuigkap functioneel moet zijn, is er bij het kiezen van een afzuigkap ook nog heel wat mogelijk op het gebied van model, extra opties en het design!

>Uitgebreide informatie
€ 525,00
Huisselectie Superieur
  • Beste Kwaliteit

  • Laagste Prijs

  • 5 jaar garantie

  • Voordelige keuze

De nieuwe, strak ontworpen tussenbouw blokschouw afzuigkap DRESDEN925-KFD heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere keuken. De Frilec DRESDEN925-KFD mag met recht een design afzuigkap genoemd worden. De gebogen glazen voorzijde is voorzien van een mooie LCD display en touch control. De afzuigkap is voorzien van volautomatische opening, zodra u gaat koken zal de glazen klep naar voren komen om zo een perfecte luchtstroom te creëren waardoor alle nare luchtjes optimaal afgevoerd worden.

De afzuigkap heeft een afzuigvermogen van liefst 650 m3. De motor kan op 3 verschillende standen afzuigen. De design afzuigkap beschikt over twee zeer energiezuinige LED-spots die tevoorschijn komen zodra de klep (volautomatisch) open gaat.

De afzuigkap is voorzien van 3 aluminium vetfilters. Daarnaast is de kap geschikt voor recirculatie, waardoor deze ook te gebruiken is zonder afvoerkanaal.

Meer informatie
Type afzuigkapWandschouw
AfzuigsysteemLuchtafvoer, Recirculatie
Breedte 80 tot 90 cm
VerlichtingLED
MerkHuisselectie Superieur
BedieningTouch control
Aantal standen3
KleurZwart
Geluidsniveau (max)58
Afzuigcapaciteit (max.)650 m3 per uur
FilterAluminium vetfilter
Diameter afvoer15 cm
USP apparatenBeste Kwaliteit, Laagste Prijs, 5 jaar garantie, Voordelige keuze
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Huisselectie Superieur Dresden925KFD
Beoordeling