vanaf
€ 225,00

Huisselectie Superieur Dresden668FKH

Dresden668FKH

Omschrijving

De DRESDEN668-FKH is een strak ontworpen blokschouw afzuigkap, die een tijdloos design heeft en dus past in iedere keuken. De Frilec DRESDEN668-FKH is van RVS en 60 cm breed en heeft een afzuigvermogen van liefst 800 m3. De motor kan op 3 verschillende standen afzuigen. Bedienen gaat via de 5 luxe druktoetsen aan de voorzijde van de afzuigkap. De blokschouw beschikt over 2 LED-lampen

Daarnaast is de afzuigkap voorzien van 2 aluminium vetfilters. Tevens is de DRESDEN668 geschikt voor zowel recirculatie, als ook voor directe afvoer naar buiten.

Met het energielabel A is de DRESDEN668-FKH blokschouw ook nog eens één van de energiezuinigste in z'n soort! Hij beschikt over een energiezuinige motor en verlichting waardoor er minder energie verbruikt wordt; u draagt bij aan het milieu en deze afzuigkap bespaart u ook nog eens geld!

Eigenschappen

Meer informatie
Type afzuigkapWandschouw
AfzuigsysteemLuchtafvoer, Recirculatie
Breedte 60 tot 70 cm
VerlichtingLED
MerkHuisselectie Superieur
BedieningTiptoetsen
Aantal standen4
KleurRoestvrijstaal
Geluidsniveau (max)65
Afzuigcapaciteit (max.)800 m3 per uur
FilterKoolstoffilter in optie, Aluminium vetfilter
Diameter afvoer15 cm

Overzicht

De afzuigkap is onmisbaar in de keuken omdat hiermee de keukenluchtjes die vrijkomen bij het koken, worden afgevoerd. Naast het feit dat een afzuigkap functioneel moet zijn, is er bij het kiezen van een afzuigkap ook nog heel wat mogelijk op het gebied van model, extra opties en het design!

>Uitgebreide informatie
€ 225,00

Gratis keukenadvies

Neem contact op met onze keukenadviseurs voor een afspraak in de showroom of een advies op afstand
Contact opnemen