Duiste keukenEen Duitse keuken staat voor kwaliteit

Veel Duitse producten stralen kwaliteit uit. Duitse degelijkheid staat niet alleen voor bekende Duitse automerken,  (huishoudelijk) apparatuur, maar dat is ook het geval bij Duitse keukens. Duitsland staat bekend als bakermat voor grondigheid en een hoge mate van afwerking en kwaliteit van de keuken. Een Duitse keuken is solide, technisch uitstekend en uitgerust met de meest voor de hand liggende snufjes. Niet altijd super innovatief maar vooruitstrevend genoeg om mee te gaan in wat men tegenwoordig eist in een praktische en tegelijk mooie keuken.

Nu hoef je gelukkig niet helemaal naar Duitsland toe voor een Duitse keuken, je kunt namelijk ook gewoon bij Keukendepot langskomen. Dit biedt je de mogelijkheid om goedkope keukens te bekijken en kopen met goede Nederlandse service, Nederlands advies, redelijke reistijden, maar wel betrouwbare Duitse kwaliteit. Zowel onze maatwerk keukens als onze showroomkeukens zijn van Duitse kwaliteit.

Bekijk direct de Keukencollectie

Grote productie van Duitse keuken modellen

Duitsland heeft in de afgelopen 50 jaar een uitgebreide kennis opgebouwd wat betreft de fabricage van hoogwaardig kwalitatieve keukens, waardoor de term "Duitse keuken" en begrip is geworden in West-Europa. Daar kan bijna geen ander land aan tippen. Al wil Italië dat wel graag met haar Italiaanse keukens. Ook in Nederland ook nog wel wat productie. De grootste en beste fabrikanten van keukens komen echter nog steeds uit Duitsland, en leveren verschillende merken Duitse keuken modellen aan de meeste keukenzaken in Europa.

Er is een groot aantal verschillen in de diverse productlijnen van Duitse keukens. Er zijn veel variaties in luxe, kleur maar ook maat zoals extra hoge of diepe keukens. Het productieproces van een Duitse keuken wordt zeer goed gecontroleerd en de laatste jaren wordt er enorm gericht op innovatie van de Duitse keuken zodat deze aansluit op de wensen van de consument tegenwoordig.

Zijn Duitse keukens goedkoper?

Veel mensen vragen zich af of een Duitse keuken goedkoper is. De diverse productlijnen met verschillende variaties in luxe brengen uiteraard verschillen in prijzen met zich mee. Toch kan er gezegd worden dat Duitse keukens over het algemeen goedkoper zijn dan bijvoorbeeld Nederlandse keukens of Italiaanse keukens. Doordat het Duitse productieproces zo efficiënt is ingericht, weten de fabrikanten hierop te besparen. Deze kostenbesparing zorgt voor goedkope Duitse keukens.

Een Duitse keuken kopen in Nederland

Voor een mooie Duitse keuken kun je gewoon in Nederland blijven. Je hoeft echt niet ver te rijden en de Duitse taal te leren om uit te leggen als er iets mis is. Je komt namelijk gewoon naar één van onze Keukendepot vestigingen voor een Duitse keuken en je krijgt een eerlijk en betrouwbaar Nederlands advies er gratis bij. Bovendien zul je merken dat onze keuken prijzen voor Duitse keuken modellen zeer scherp zijn. Een Duitse keuken kopen was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak