AanrechtDesign keukens tegen voordeelprijzen

Wat zijn nou eigenlijk design keukens? U zou misschien denken dat design keukens opgebouwd zijn uit dure keukenkastjes en keuken inbouwapparatuur van een of andere chique merknaam of designer. U ziet misschien voor zich een strakke keukenbladen met een glanzende laklaag wat u doet denken aan een bepaald bekend merk. Maar nee hoor, design keukens zijn niet per se van een designer. Design keukens bestaan uit kwaliteit keukenmeubelen en moderne apparatuur, in een mooi strak op maat gemaakte keuken. En bij ons heeft u designs keuken voor zeer aantrekkelijke prijzen. Hoef echt niet duur te zijn!

Bekijk direct de Keukencollectie

De kosten blijven laag bij ons doordat we met schaalvoordeel inkopen en selectief zijn in wat we onze klanten aanbevelen. Zo gaan we geen merken in een keuken aanbevelen die eigenlijk te duur zijn voor wat ze bieden. Tenzij u hier expliciet om vraagt natuurlijk. Naast al dit, verzorgen we ons eigen vervoer en de eventuele montage. U bent bij ons aan het juiste adres voor een totaal oplossing voor moderne, design keukens die ook nog eens extreem betaalbaar zijn!

Design keukens zijn uniek

Maar wat moet u zich dan voorstellen bij design keukens? Design keukens zijn op het lijf geschreven voor mensen die van strakke, moderne keukens houden met een luxueuze uitstraling. Ondanks dat ieder design keukenontwerp verschilt, design keukens zijn uniek, wordt er veel gebruik gemaakt van materialen zoals glas, massief hout en RVS. Topkwaliteit materiaal met een moderne en strakke uitstraling. Bij ons vindt u keukenmerken van diverse fabrikanten, die allen een bijzonder goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben met daarnaast een breed assortiment om in principe elke keuken te kunnen samenstellen voor de juiste prijs.

De kunst van het minimalisme

In design keukens wordt vooral rekening gehouden met vormen, kleuren en de afwerking. Ook al lijkt het soms een makkelijk in elkaar gezette keuken, minimalistisch en simpel te werk gaan is een kunst die onze keukenadviseurs beheersen. Een luxe uiterlijk creëren, zoals vaak te zien is bij design keukens, is niet eenvoudig en vereist jarenlange ervaring.

Design keukens bevatten vaak grote glanzende oppervlakken, een zogeheten hoogglans keuken, en zijn meestal greeploos. Deze combinatie ondersteunt de strakke belijning, er ontstaat een zogenaamd naadloos ontwerp. Dit samen met moderne RVS keukenapparatuur, een natuurstenen of glazen keukenblad en de juiste kleur voor uw keukenruimte maakt een design keuken een parel in ieder modern huishouden.

Design keuken advies

Aangezien het keukenontwerp al zo strak is, is het bij design keukens extra belangrijk dat je keukenaccessoires kiest die erbij passen. Soms is de mening dat een design keuken koud en kil is, maar de juiste kleurcombinatie en toevoeging van keukenaccessoires geeft design keukens een huiselijke sfeer. Vraag onze keukenadviseur ook hierover om advies, wij kunnen altijd verder meedenken dan alleen de keuken zelf.

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak