Design keukens tegen de laagste voordeelprijzen | Keukendepot

Goedkope design keukens

Wat zijn nou eigenlijk design keukens? De naam doet vermoeden dat design keukens dure keukens zijn. Opgebouwd uit dure keukenkastjes, ontworpen door een designer en gevuld met hightech keukenapparatuur. Maar nee hoor, design keukens zijn niet per se van een designer. Een designkeuken bestaan uit kwaliteit keukenmeubelen en moderne apparatuur, in een mooie strakke keuken. En bij ons heeft u designs keuken voor zeer aantrekkelijke prijzen. Hoef echt niet duur te zijn!

8 / 8 resultaten

Bij Keukendepot vindt je design keukens tegen lage prijzen omdat wij met schaalvoordeel inkopen en kritisch zijn op wat we aanbieden. Zo gaan we geen merken in een keuken aanbevelen die eigenlijk te duur zijn voor wat ze bieden. Tenzij je hier expliciet om vraagt natuurlijk. Wij gebruiken geen massief hout of echt marmer, materialen die een keuken snel erg duur maken. In plaats daarvan zoeken wij voortdurend naar goedkopere alternatieven zonder aan kwaliteit in te boeten. Een kunsstof werkblad in een mooi dessin bijvoorbeeld kan jouw keuken dezelfde luxe uitstraling geven als een duurder stenen werkblad. Onze keukenadviseurs zijn getraind om creatief mee te denken in het keukenontwerp en hier het maximale voor jouw droomkeuken uit te halen!

De kunst van het minimalisme 

In design keukens wordt vooral rekening gehouden met strakke lijnen, neutrale kleuren en de afwerking. Ook al lijkt het soms een makkelijk in elkaar gezette keuken, minimalistisch en simpel te werk gaan is een kunst die onze keukenadviseurs beheersen. Een luxe uiterlijk creëren, zoals vaak te zien is bij design keukens, is niet eenvoudig en vereist jarenlange ervaring.

Design keukens bestonden tot voor kort vaak uit grote, vaak glanzende oppervlakken, een zogeheten hoogglans keuketn, veelal uitgevoerd in een witte frontkleur en meestal greeploos. Tegenwoordig zien we steeds meer matte afwerkingen en worden donkere kleuren, voornamelijk zwart, veel gekozen. Maar of je nu kiest voor hoogglans wit of mat zwart, beide combinatie ondersteunen de strakke belijning. De keukenapparaten worden netjes weggewerkt in de keukenkasten en vormen samen een mooi geheel. RVS keukenapparatuur is erg populair geweest, tegenwoordig zien we steeds meer volledig zwarte inbouwapparaten. Ook bij de keukenapparatuur zien we veel strakke lijnen en simplistische ontwerpen.

Design keuken advies

Aangezien het keukenontwerp al zo strak is, is het bij design keukens extra belangrijk dat je keukenaccessoires kiest die hierbij passen. De juiste kleurencombinatie geeft een strakke designkeuken een huiselijk tintje zonder afbreuk te doen aan de stijl. Denk aan een een mooie schaal of vaas in een felle kleur of kies voor goudkleurige accessoires. Vraag onze keukenadviseur ook hierover om advies. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van keukens en de trainingen die onze adviseurs regelmatig volgen kunnen we je ook hier uitstekend mee helpen.