Keukens van Keukendepot

Hoe zit het nou met het voordeel van keukens van Keukendepot? Wat is het depot voordeel? Keukendepot is een keukens speciaalzaak met een heldere formule. We zijn transparant over de organisatie, over de prijzen en over materialen. Eigenlijk over alles wat maar een beetje van belang is voor de klant. Geen vraag is voor ons niet te beantwoorden, dus stel ze gerust! Keukens zijn belangrijke elementen in een huis. We vermelden vaker dat keukens eigenlijk als een soort tweede woonkamer kunnen dienen, ook wel woonkeukens genoemd. Niet voor niets zorgen wij er dan ook voor dat het kiezen van keukens leuk is!

Voordeel keukens van Keukendepot

Er zijn zoals gezegd een aantal voordelen van het depot van Keukendepot. Hier alle voordelen van Keukendepot op een rij:

 • Transparant
  In onze showrooms staan alle keukens heel duidelijk geprijsd, geen ondoorzichtige prijsberekening, maar gewoon prijzen per keukenonderdeel. U kunt dus zelf uitrekenen wat uw keuken op maat gaat kosten.
 • Depot prijzen
  Keukendepot biedt de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Waar keukens in Nederland gemiddeld €5.000 - €15.000 kosten, heeft u bij Keukendepot al keukens voor maximaal €3.999,-!
 • 10 jaar garantie
  Keukendepot staat garant voor topkwaliteit en jarenlang kookplezier.
 • Duitse kwaliteit
  Keukendepot levert Duitse topkwaliteit en koopt in bij een van de grootste fabrieken van Duitsland. Onze producten dragen het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg, ten bewijze van geteste kwaliteit. Je hoeft dus niet helemaal naar Duitsland voor een voordelige kwaliteits keukens.
 • Voorgemonteerde kasten
  Uw keukenkasten worden gemonteerd afgeleverd dus u ontvangt geen bouwpakket.
 • Snelle levertijd
  Uw keuken op maat kan al vanaf 4 weken worden gemaakt en geleverd.
 • Deskundig advies
  Er zijn altijd deskundige adviseurs aanwezig om u te helpen.
 • Vakkundige montage
  Bij aankoop van uw keuken kunt u uw keuken laten plaatsen en aansluiten door het montageteam van de keukendepot vestiging.
 • Op maat leverbaar
  Met behulp van ons 3D tekenprogramma tekent de keukenadviseur uw keuken op maat, zodat u precies weet hoe uw keuken er uit komt te zien.

Advies over keukens

Niet alleen kunt u keukens bekijken en kopen bij Keukendepot, ook kunt u advies inwinnen. Ons team is gespecialiseerd in keukens en kan u goed op weg helpen. Wilt u weten wat voor keuken het handigst voor u is? Welke indeling u het beste kan aanhouden? Wat voor keukenapparaten niet te missen zijn? Neem contact op met ons gespecialiseerde team en vraag maar raak!

Eigenschappen van onze keukens

Keukenkasten

Eigenschappen

Gemonteerd, geen schroeven zichtbaar, incl. greepboring, grepen en plinten

Frontuitvoeringen

Ruim 100 uitvoeringen ook GREEPLOOS

Kastbreedtes

30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100 en 120 cm

zijwandkleuren

20 kleuren (zonder meerprijs)

  

Duitse topkwaliteit

Belastbaarheid lade

30-50 kg

Garantie

 10 jaar

  

Service

Keukenadvies

Volledig advies incl. 3D ontwerp door een vast contactpersoon

Levertijd

Al vanaf 4 weken