Een complete keuken kopen?Aanrecht

Bent u toe aan een nieuwe, complete keuken? Dan bent u aan het juiste adres bij Keukendepot. De aanschaf van een keuken kan gaan over bijvoorbeeld vervanging van de oude keukenapparatuur, of een nieuw keukenfront, of over het vervangen van een ander deel in uw keuken. Maar uiteraard is een complete keuken kopen ook mogelijk. Ter vervanging van uw oude, complete keuken, of omdat u in een nieuw huis gaat wonen. Het voordeel van een complete keuken aanschaffen is dat u een geheel koopt, dat volledig door onze keukenadviseur is opgesteld. Afgestemd op uw smaak, budget en ergonomie, met advies van de specialist, heeft u dan een complete keuken die volledig naar uw wens is!

Bekijk direct de Keukencollectie

Met de aanschaf van een complete keuken loopt u niet het risico dat u opgescheept zit met een onsamenhangend geheel. Het kan namelijk zijn dat als u enkel de keukenkastjes vervangt, het geen mooi totaalplaatje meer is. Met een complete keuken heeft u hier geen last van, en dat is een fijn voordeel van een complete keuken.

Wat houdt een 'complete keuken' in?

Een complete keuken betekent niet 'een keuken die al compleet ontworpen is en die niet meer veranderd kan worden'. Alles kan op eigen voorkeur qua smaak, ruimte en budget worden afgestemd. De maten van de keukenkastjes bijvoorbeeld kunnen zo gemaakt worden dat ze precies pas in de keukenruimte geplaatst kunnen worden. Keukenkastjes hebben standaard formaten, maar met daarvoor bedoelde passtukken en professionele montage kan de complete keuken naadloos geplaatst worden. Een complete keuken betekent dat hij beschikt over alle elementen die nodig zijn in een keuken en eventueel aanvullende mogelijkheden naar uw wens.

De elementen van een complete keuken

  • Keukenkastjes De basis van een keuken zijn de keukenkastjes, waarin diverse mogelijkheden bestaan. Deze worden per stuk in het gewenste formaat geproduceerd. In onze keuken showroom heeft u een rijke keuze uit materiaal, kleur en techniek. Daarnaast zijn het de keukenapparatuur, spoelbak met kraan en het keukenblad die de complete keuken vormen.
  • Speciale keukenkasten Naast de standaard boven- en onderkasten, is er tegenwoordig ook keuze uit verschillende ruimtebesparende en praktische kasten. Zoals een apothekerskast voor een smalle, hoge kast. Of een carousselkast om geen opbergruimte te verliezen in de hoek van de keuken. De derde populaire keuze is één of meerdere keukenlades, welke verkrijgbaar zijn in allerlei formaten (hoogte én breedte).
  • Spoelbak met kraan Voor de kleine afwas en het schoonmaken van bijvoorbeeld groente is een enkele, anderhalve of dubbele spoelbak met moderne keukenkraan ideaal.
  • Keukenblad Het meest gevoelig voor intensief gebruik is het keukenblad. Bij onze keukenwinkel zijn er keukenbladen voor een complete keuken verkrijgbaar van spaanplaat met kunststof, multiplex met kunststof, natuursteen of composiet. Allemaal van topkwaliteit voor een goedkope prijs.
  • Keukenapparatuur Een ‘standaard’ set keukenapparatuur bestaat uit een koelkast, kookplaat met afzuigkap, magnetron en/of oven en een vaatwasser. En binnen elk segment heeft u een rijke keus, wij verkopen alle varianten, van inductiekookplaat en keramisch tot gasfornuis met schouw en achterwand combinatie.
  • Moderne keuken mogelijkheden Wij bieden naast de bekende mogelijkheden, merken en producten ook de meest moderne opties voor een nieuwe complete keuken. Denk hierbij aan een stoomoven, warmhoudlades, wijnkoelers en inbouw koffiemachines.

Stel zelf uw complete keuken samen

In onze showroom vindt u verschillende elementen voor een complete keuken. Die kunt u geheel naar eigen smaak aanpassen. U kunt ook kiezen voor een compleet nieuw keukenontwerp. Het is allemaal mogelijk. U bestelt altijd precies de complete keuken die u wil hebben zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige keuken met optimale ergonomie, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak