Geef je keuken een nieuwe uitstraling

Ben je op zoek naar een keukenblad voor  jouw nieuwe keuken? Bij Keukendepot vind je hoogwaardige aanrechtbladen van diverse materialen, voor een aantrekkelijke prijs. Op deze manier maak je je keuken helemaal af, zonder daar de hoofdprijs voor te moeten betalen. Wij vertellen je graag meer over onze keukenbladen en de mooiste materialen waarvan deze werkbladen gemaakt worden.

Topkwaliteit keukenbladen voor de beste prijs

De verschillende soorten goedkope keukenbladen

Waar vind je een keukenblad dat goed past bij je keuken? Bij Keukendepot vind je diverse aanrechtbladen, die op maat gemaakt kunnen worden, zodat ze perfect passen in je complete keuken. In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen geholpen aan een goedkoop, maar mooi aanrechtblad voor in hun nieuwe keuken, gemaakt van verschillende materialen. Uit welke materialen je kunt kiezen voor jouw ideale werkblad hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Composiet: Composiet bestaat overwegend uit kwarts en is erg populair als materiaal voor werkbladen. Het is krasbestendig, niet poreus en goedkoper dan graniet. Zeker als je kiest voor één van de kleuren uit ons  actiesteen assortiment.
  • Wil je een voordelig keukenblad dat er wel luxe uitziet? Kies dan voor onze keukenbladen van kunststof, die uitgevoerd kunnen worden met diverse hout- en steenstructuren en in allerlei verschillende kleuren.
  • Heb je een iets hoger budget, kies dan voor graniet. Dit mooie natuursteen heeft een luxe uitstraling, maar is toch best betaalbaar.
  • Keramiek is een natuurproduct, gemaakt van voornamelijk kleipoeder, dat hitte-, vlek en krasbestendig is. Dit is mogelijk doordat deze keukenbladen onder extreem hoge druk geperst worden.

Doordat wij veel goedkope, maar mooie aanrechtbladen aanbieden, vind je bij de Keukendepot-showroom bij jou in de buurt altijd het aanrechtblad dat je zoekt. Onze medewerkers staan graag voor je klaar, om je van persoonlijk advies te voorzien

Waar moet je rekening mee houden bij de keuze voor een aanrechtblad?

Als je een nieuw keukenblad gaat uitzoeken, dan kan de keuze tussen alle aanrechtbladen lastig zijn. Je bekijkt natuurlijk wat je mooi vindt, maar let ook op bijvoorbeeld krasbestendigheid.

Gelukkig vind je bij Keukendepot veel verschillende krasbestendige en stootvaste keukenbladen, die gemaakt zijn om veelvuldig te gebruiken. Je koopt bij Keukendepot dus de beste keukenbladen voor een lage prijs.

Wil je een aanrechtblad kopen? Dan kies je voor Keukendepot

Ben je benieuwd geworden naar al onze  goedkope, maar mooie aanrechtbladen? Bezoek dan één van onze showrooms. Als je een afspraak maakt met één van onze keukenspecialisten, dan krijg je direct persoonlijk advies. Zeker ook wanneer je van plan bent een nieuw keukenblad te monteren op je bestaande keuken. Maak dus een afspraak bij één van onze vestigingen. Wil je alvast inspiratie opdoen? Download nu alvast gratis ons collectieboek. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk