Zelf jouw keuken samenstellen

De keuken wordt vaak als het hart van het huis gezien. De plek waar je met het hele gezin  samenkomt. Waar je visite uitnodigt en gezellig samen dineert. Of juist waar je even alleen tot rust komt en uitgebreid kunt kokkerellen. De keuken is dan ook een belangrijke plek in huis. Is jouw huidige keuken verouderd of bent je net verhuisd en is de bestaande keuken niet naar jouw smaak, denk dan eens aan een nieuwe keuken. Jij weet als geen ander welke keuken past bij jouw woonruimte, jouw gezinssamenstelling en jouw wensen. Bij Keukendepot kun je zelf een keuken samenstellen die aan al jouw eisen voldoet. Wij helpen je daar graag bij want een nieuwe keuken koop je niet elke dag. Een handige indeling met keukenkasten, werkblad en apparatuur, er komt veel bij kijken.

Jouw nieuwe keuken samenstellen

Heb je al uren gespendeerd om de perfecte keuken te vinden maar nog geen keuken gevonden die op alle vlakken voldoet aan jouw wensen en bovendien betaalbaar is? Geen probleem! Keukendepot heeft keukens in verschillende stijlen. Van moderne keukens tot landelijke keukens en van klassiek tot design. Al onze keukens zijn in verschillende opstellingen leverbaar. Dus of je nu op zoek bent naar een rechte, parallel, u-vorm keuken, eilandkeuken of hoekkeuken, het kan alllemaal. Wij passen de keuken naar jouw wensen aan. Bovendien betaal je bij Keukendepot nooit teveel. Onze keukens zijn scherp geprijsd maar van uitstekende kwaliteit.

3D keuken ontwerpen online

Ben je benieuwd wat voor keuken er in jouw ruimte past en hoeveel plek deze keuken in beslag neemt? Wat is er dan handiger dan een 3D ontwerp van de door jouw samengestelde keuken? Met behulp van onze 3D configurator kun je zelf online en gratis een keuken ontwerpen. Ontwerp jouw keuken geheel naar wens. De vorm en grootte van de ruimte pas je zelf aan en ook de kleur van vloer en muren is aanpasbaar zodat de ruimte écht lijkt op jouw huis. Vervolgens kun je verschillende keukenkastjes en andere onderdelen in de plattegrond slepen en daarna in 3D bekijken. Zo kun je al zien hoe de keuken eruit komt te zien en bent je extra zeker van jouw keuze. Ook keukenapparatuur kun je in deze configurator uitkiezen. Een aanrechtblad met kookplaat, hoge kasten met ingebouwde oven of koelkast, afzuigkappen, bovenkasten en hoekkasten. Alle onderdelen kun je zelf uitzoeken.

keuken ontwerpen online

Stop met het bladeren door het zoveelste interieurmagazine en zoeken op websites. Met onze 3D configurator kun je jouw droomkeuken zelf creëren en verschillende opstellingen uitproberen. Alle combinaties zijn mogelijk en omdat je gelijk ziet hoe de keuken er in het echt uit komt te zien, kun je bij de aankoop helemaal zeker zijn van jouw nieuwe aanwinst.

In 3 stappen jouw droomkeuken samenstellen

Wij weten hoe fijn het is op voorhand een 3D ontwerp van jouw nieuwe keuken te zien. Daarom krijg je wanneer je een offerte van een van onze keukens aanvraagt ook een gratis 3D ontwerp . Zoek een keuken naar wens uit en selecteer in een paar eenvoudige stappen jouw droomkeuken. Klik bij de keuken die je graag wilt hebben op de gewenste opstelling en geef de gewenste afmetingen aan. Hierna kun je de kleur van de kasten en het type werkblad uitzoeken. Ook de keukenapparaten die je graag in jouw keuken wilt hebben selecteer je eenvoudig. Bovendien kunt je, niet onbelangrijk, jouw budget doorgeven, een foto van de huidige keukensituatie meesturen en eventuele vragen en wensen toelichten. Wij nemen je aanvraag door en je ontvangt van ons een offerte en 3D ontwerp van de door jouw geselecteerde keuken. Snel en gemakkelijk!

Bestel jouw droomkeuken bij Keukendepot

Wanneer je al een keuze voor ogen heeft maar hier nog niet helemaal zeker van bent, kom dan langs in onze keuken showroom. Samen bekijken we dan alle mogelijkheden en stellen we jouw keuken samen. Je kunt hier heel eenvoudig een afspraak voor inplannen via onze contactpagina, bij de vestiging van jouw keuze. Heb je jouw droomkeuken al bij ons gevonden? Dan kun je deze zeer gemakkelijk bij ons bestellen. Wij leveren altijd een compleet voorgemonteerde keuken. Wanneer wij de keuken bij je komen leveren, kun je dus binnen een mum van tijd de keuken plaatsen.

Is jouw keuken aan vernieuwing toe? Kom dan bij Keukendepot jouw keuken samenstellen. Wie weet geniet je binnenkort al van de door jouw ontworpen droomkeuken!

Keuken kopen? Kies voor Keuken Depot.