Keukenopstelling kiezen

Je hebt de knoop doorgehakt en eindelijk de keuze gemaakt om een nieuwe keuken te kopen. Of je gaat in een nieuw huis wonen waar je natuurlijk ook gelijk jouw droomkeuken in wil plaatsen. Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt. Een van de belangrijkste punten is misschien wel de opstelling. Want wat is nou de beste opstelling voor jouw droomkeuken?

Bij het kiezen van een opstelling ben je afhankelijk van de beschikbare ruimte en de indeling van jouw woning. Heb je een aparte ruimte voor jouw keuken of juist een open keuken die direct doorloopt in eetkamer en woonkamer? Dit zijn belangrijke punten om in het achterhoofd te houden wanneer je de indeling van de keuken bepaalt. Bij Keukendepot maken wij het u in ieder geval een stukje makkelijker.

Alle prachtige keukens die je in ons assortiment vindt, kunnen wij in de door jouw gewenste keukenopstelling leveren, zoals een rechte opstelling, een hoekkeuken, een kookeiland met kastenwand. Alles is mogelijk. Je stelt gemakkelijk en snel jouw droomkeuken samen! Bekijk eens ons ruime assortiment Duitse keukens voor een scherpe prijs. Deze passen in elke opstelling in jouw woning.

Hoe vind ik mijn droomkeuken?

Misschien droom je al jaren over een specifieke keuken die aan al jouw wensen voldoet, of heb je juist nog geen idee hoe jouw droomkeuken eruit moet ziet en kun je wel wat inspiratie gebruiken. Besteed bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken genoeg aandacht aan de werk- en opbergruimte.

Kies een keuken met een voor jouw doel efficiënte indeling. Sta je graag in de keuken en bereid je het liefst meerdere gerechten tegelijkertijd? Dan is een ruim keukenblad waarschijnlijk wel gewenst.

Heb je veel keukenspullen? Dan is voldoende opbergruimte ook belangrijk. In dit geval is een keuken met kastenwand een perfecte optie. Hier kun je jouw keukenapparaten zoals een oven, combimagnetron en koelkast ook in verwerken. Dit ziet er erg strak, netjes en opgeruimd uit. Zo creëert je echt rust in jouw keuken en blijft deze makkelijk te ordenen.

Vind je het vooral gezellig om tijdens het koken contact te houden met jouw gasten of gezin? Kies dan voor een keuken opstelling waarbij de spoelbak en/of kookplaat de woon- of eetkamer inkijken. Dit kan met bijvoorbeeld een keuken met kookeiland of een parallel opstelling. Tijdens het koken kun je gezellig kletsen met de mensen in de woonkamer.

Welke keukenopstelling past bij mijn droomkeuken?

Heb je niet veel ruimte tot je beschikking voor een keuken? Bij Keukendepot vind je ook genoeg keukens voor kleine ruimtes. Heb je een kleine ruimte heeft maar wil je wel veel werkruimte , dan is een u-keuken een goede oplossing. Dit type opstelling heeft drie werkvlakken wat heel veel werkruimte geeft. In een open ruimte kan 1 van de werkvlakken als bar gebruikt worden. Dit geeft een speels en gezellig effect.

Past een u-keuken niet in jouw woning? Dan is een rechte keuken een goed alternatief. Een rechte keuken past gemakkelijk in iedere woning, ongeacht de indeling. Wanneer je de hele keuken tegen slechts één muur plaatst, houd je in de rest van de kamer nog wat meer ruimte over voor bijvoorbeeld je eettafel.

Natuurlijk is een hoekkeuken ook een optie bij de keukens van Keukendepot. Is jouw ruimte wat aan de smalle kant en heb je met een rechte keuken net niet genoeg werkruimte? Dan is een hoekkeuken misschien wel de beste optie voor jouw droomkeuken!

Heb je juist veel ruimte over voor jouw keuken en weet je niet hoe je deze ruimte gevuld krijgt of hoe je er een gezellige sfeer creëert? De oplossing: een kookeiland! Een kookeiland creëert sfeer en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Je kunt namelijk een kant als bar gebruiken, gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk koken aan verschillende kanten van het eiland en een kookeiland gemakkelijk combineren met andere opstellingen. Zo past een kookeiland midden in een u-keuken of hoekkeuken en kun je het eiland ook als verlengstuk gebruiken van jouw rechte keuken. In dit geval kun je ook een kook-schiereiland nemen waarbij één kant wel aan een muur grenst.

Er zijn genoeg mooie opstellingen om uit te kiezen en samen te combineren om tot jouw droomkeuken te komen.

Wat kost een nieuwe keuken?

Wanneer je een droomkeuken werkelijkheid wil laten worden, is het belangrijk om het kostenplaatje niet uit het oog te verliezen en een keuken samen te stellen die binnen jouw budget past.

De keukens van Keukendepot zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en allemaal zeer scherp geprijsd. Bij ons heb je al een complete keuken voor minder dan €4.000,-!

Wat jouw nieuwe keuken gaat kosten, is wel afhankelijk van een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Wanneer je de perfecte keuken hebt gevonden, kun je deze gemakkelijk online samenstellen om een offerte op maat aan te vragen. Je kiest de gewenste opstelling, vult de afmetingen in, kiest de frontjes, het keukenblad en de keuken-inbouwapparatuur en accessoires zoals kraan en spoelbak. Wij maken dan voor jou een offerte op maat zodat je gelijk een duidelijk beeld hebt hoeveel jouw droomkeuken daadwerkelijk gaat kosten.

Onze keukens zijn gemakkelijk te installeren. Wij leveren altijd compleet voorgemonteerde keukenkasten, zodat je binnen een mum van tijd al van uw nieuwe keuken kunt genieten.

Een nieuwe keukenopstelling bij Keukendepot

Om een goed beeld te krijgen van hoe de keukenopstelling en de materialen van de keuken bij jouw woning zouden passen, kun je jouw droomkeuken gemakkelijk nabootsen in onze online 3D keukenplanner. Met deze 3D-configurator kun je de grootte van de ruimte invoeren, de kleur van de muur en vloer kiezen, en ramen en deuren op de juiste plek zetten.

Zo kun je zelf de ruimte nabootsen die je tot je beschikking hebt. Vervolgens sleep je de gewenste keukenkastjes en keukenapparaten in de ruimte en kun je zo een hele keuken samenstellen. Hierdoor heb je voordat de keuken daadwerkelijk in jouw huis staat, een goed beeld van het totaalplaatje. Dit kan zeker handig zijn wanneer je nog twijfelt tussen verschillende kleuren of keukenopstellingen. Wanneer je ziet hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien in jouw woning, kun je gemakkelijker keuzes maken.

Heb je jouw droomkeuken nagebootst in onze 3D-planner en wil je weten wat deze gaat kosten? Vraag dan een offerte op maat aan! Wij zijn transparant in onze communicatie, alle onderdelen, apparaten en accessoires zijn apart geprijsd en dit vermelden wij dan ook in de offerte. Zo weet je precies hoeveel ieder onderdeel je gaat kosten.

Je vindt uw droomkeuken in de perfecte opstelling voor een zeer scherpe prijs en van hoogwaardige Duitse kwaliteit bij Keukendepot!

Bekijk direct de Keukencollectie.

Keuken kopen? Kies voor Keuken Depot.