Maak koken makkelijker met deze keukenapparaten

Of je nou fanatiek kok bent of niet, met de juiste keukenapparaten wordt koken een eitje! Deze keukenapparaten maken koken makkelijker, leuker en tillen jouw gerechten naar een hoger niveau.

Maak koken makkelijker met deze keukenapparaten
 1. Kokend water kraan
  Stel je voor dat je nooit meer hoeft te wachten tot je water kookt. Een kokend water kraan is onze absolute nummer één om koken makkelijker te maken! Binnen enkele seconden heb je heet water tot je beschikking. Of je nu thee zet, pasta kookt of groenten blancheert, dit handige apparaat maakt koken snel en efficiënt.
   
 2. Warmhoudlade
  Heb jij ook last van gerechten die koud worden terwijl je nog bezig bent met de rest van de maaltijd? Met een warmhoudlade is dit probleem verleden tijd! Je kunt gerechten warm en vers houden totdat je klaar bent om te serveren. Ook kun je borden alvast opwarmen zodat het eten na het serveren langer warm blijft. Ideaal!
   
 3. Fornuis met meerdere ovens
  Voor de koks met passie is een fornuis met meerdere ovens een absolute gamechanger. Met verschillende ovens kun je tegelijkertijd diverse gerechten bereiden op verschillende temperaturen. Geen gedoe meer met het jongleren van pannen en timers, het kan gewoon tegelijkertijd!
   
 4. Geïntegreerde afzuigkap in de kookplaat
  Een goede afzuigkap is essentieel in elke keuken, maar niet altijd even mooi. Tegenwoordig zien we steeds meer afzuigsystemen die geïntegreerd zijn in de (inductie)kookplaat. Dit is niet alleen mooi, maar trekt ook alle dampen en geuren direct naar beneden. Zo blijft jouw keuken altijd fris en vrij van ongewenste geurtjes.
 5. Grote vrijstaande koelkast met vrieskast en ijsblokjesmaker
  Ruimtegebrek in de koelkast? Met deze koel- en vrieskast met ijsblokjesmaker heb je daar geen last van. Met voldoende ruimte voor al je boodschappen, een handige vrieskast en zelfs een ingebouwde ijsblokjesmaker, hoef je je nooit meer zorgen te maken over te weinig opslagruimte. Daarbij is de ijsblokjesmaker echt ideaal voor het warme weer in de zomer.

Met deze handige keukenapparaten wordt koken een fluitje van een cent. De kokend water kraan, warmhoudlade, fornuis met meerdere ovens, een afzuigsysteem in de kookplaat en 4-deurse vrijstaande koelkast maken jouw culinaire avonturen nog plezieriger en gemakkelijker. Over de prijs hoef je je ook geen zorgen te maken. Bij Keukendepot verkopen we betaalbare apparatuur en staan we garant voor uitstekende kwaliteit. Onze keukenexperts adviseren je graag. Maak een afspraak voor persoonlijk advies. De koffie staat klaar!