Kleur in de keuken: trendy keukenkleuren

Wordt jouw nieuwe keuken wit, zwart of grijs? Gooi het eens over een andere boeg en kies voor een keuken in bordeauxrood, kobaltblauw of mosgroen. Keukendepot vertelt je in dit blogbericht meer over de gekleurde keuken. Lees meer en doe inspiratie op! 

Kleur in de keuken: trendy keukenkleuren

Veel Nederlands hebben een keuken in een neutrale kleur, zoals wit, grijs of zwart. Deze keukens zijn tijdloos, hebben een chique uitstraling en ze passen in vrijwel ieder interieur – of je nu een industrieel interieur, een landelijk interieur of een hypermodern interieur hebt. Door de afwerking en het soort fronten kan je een geheel eigen draai geven aan de witte, grijze en zwarte keuken. Wil jij afwijken van de standaard en wil je een keuken in een opvallende of gedurfde kleur? Dat is zeker ook mogelijk!

Kies jouw keukenkleur uit

In steeds meer huishoudens zie je keukens met een opvallende kleur. Niet gek, want ons interieur is een verlengstuk van wie we zijn. Ben je een kleurrijk type, dan is jouw interieur niet alledaags. Hier hoort een keuken bij in een bijzondere kleur of met een uniek detail. In het kleurenspectrum vind je de meest uiteenlopende kleuren, zoals de primaire kleuren geel, rood en blauw en de secundaire kleuren groen, oranje en paars. Door deze kleuren te mengen, kan je een heel gamma aan nieuwe kleuren maken, zoals okergeel, pimpelpaars, babyroze, bordeauxrood, kobaltblauw en mosgroen – en werkelijk alles daartussenin! Deze kleuren kunnen prima verwerkt worden in een keuken.

Volg de trendkleuren 2022

Voor welke kleur ga jij? Kies je bijvoorbeeld voor een trendkleur? Diverse verfmerken hebben een ‘Kleur van het Jaar’-verkiezing, waarbij ze ieder jaar een nieuwe trendkleur selecteren. Wil je weten wat de trendkleuren voor 2022 zijn? Zoek op internet naar de trendkleuren 2022 van de verschillende verfmerken en voilà: je ziet een overzicht van de kleuren die het komende jaar helemaal hip zijn. Deze trendkleuren kan je in jouw keuken verwerken, bijvoorbeeld door de fronten in één van deze kleuren te maken. Of je verwerkt een trendkleur op de keukenachterwand of laat hem terugkomen in de keukenaccessoires.

Ontwerp jouw gekleurde keuken met Keukendepot

In het assortiment van Keukendepot vind je een kerncollectie met keukens. Deze keukens zijn standaard uitgerust in een bepaalde kleur, zoals grafietzwart, alpinewit en zijdegrijs. Wil je de keuken in een geheel andere kleur, zoals een tint blauw, groen, geel of rood? Dat is mogelijk! Wij kunnen de gewenste keuken in diverse andere kleuren leveren. Plan een afspraak bij een Keukendepot-vestiging bij jou in de buurt en ontwerp jouw ultieme gekleurde keuken! In een persoonlijk adviesgesprek vraagt onze keukenadviseur jou naar jouw wensen. Samen komen jullie tot een prachtige keuken. En helemaal mooi: jouw keuken kan je tijdens het gesprek in 3D bewonderen!