In de spotlight! De keuken van Koen & Charlotte

De keuken was echt aan vervanging toe, dat was een ding dat zeker was. Toen Koen en Charlotte uit Oss dat besloten begon de grote zoektocht in het grote aanbod aan keukens. Ze wilden daarvoor direct wat showrooms gaan bezoeken, want een keukenopstelling en de materialen in het echt zien en voelen vonden ze het fijnst.

In de spotlight! De keuken van Koen & Charlotte

Advies over de indeling

Via een tip van een kennis kwamen Koen en Charlotte uit bij Keukendepot in Eindhoven. Daarvoor hadden ze al twee andere keukenshowrooms bezocht maar vonden bij deze aanbieders nog niet wat zij zochten. Koen en Charlotte wilden vooral advies wat betreft de indeling van de keuken.

De keuken is best ruim maar het stel was zelf benieuwd hoe de ruimte het best kon worden benut. Dit wilden Koen en Charlotte ook graag visueel, in een realistisch ontwerp hebben, om zo echt een goed beeld te krijgen hoe de nieuwe keuken eruit zou komen te zien.

Goede begeleiding

Keukenadviseur Jorg begeleidde het stel tijdens het hele aankoopproces. In alle rust  in de showroom laten rondkijken, vragen naar de behoeften en vooral goed luisteren naar de wensen van Koen en Charlotte. Al snel kon Jorg een 3D ontwerp laten zien en konden Koen en Charlotte met een VR-bril ervaren hoe het zou zijn om straks in hun nieuwe keuken te staan.

Zo vertelt Koen: “Jorg heeft ons een andere indeling geadviseerd dan we zelf in gedachten hadden. Die blijkt nu superhandig te zijn en hadden we zelf echt niet bedacht. We zijn goed en netjes geholpen, alles was heel duidelijk en Jorg kwam eerlijk en betrouwbaar over. Ook toen naderhand de kookplaat vervangen moest worden heeft Jorg alles goed geregeld.”

Extra keukenblok in de bijkeuken

Één van de wensen die tijdens het gesprek met Jorg naar voren kwam was het plaatsen van een grote, Amerikaanse koelkast in de bijkeuken. Jorg raadde aan om in het kookeiland toch ook een klein koelkastje te installeren, zodat je tijdens het koken niet iedere keer naar de bijkeuken moet lopen voor ingrediënten.

Dit bleek een hele slimme zet. We hebben ook gelijk een keukenblok met spoelbak in dezelfde stijl als de nieuwe keuken in de bijkeuken laten ïnstalleren. Koen: “De bijkeuken is nu ook echt een verlengstuk van de keuken geworden, een volwaardige ruimte bij het huis!”