In de spotlight! De keuken van Hans en Esther

Hans en Esther wisten precies hoe hun nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na een eerdere goede ervaring met Keukendepot is het stel nu voor de tweede keer geslaagd bij Keukendepot in Huissen. Ze werden geholpen door adviseur Jany waarmee ze hun nieuwe keuken ontworpen hebben. “We zijn heel tevreden over de vriendelijke en meedenkende werkwijze van Jany, niet te pusherig en alle opties werden duidelijk uitgelegd.”

In de spotlight! De nieuwe keuken van Hans en Esther

Never change a winning team

Hans en Esther verhuisden recent naar hun nieuwe woning in Haalderen. Nadat Esther acht jaar geleden haar vorige keuken bij Keukendepot kocht, en ze daar nog altijd zeer tevreden over is, heeft ze geen moment getwijfeld waar de nieuwe keuken aangeschaft zou moeten worden. Ze is opnieuw naar Keukendepot gegaan! Wat voor keuken het moest worden, wist ze precies: namelijk exact dezelfde als in hun vorige woning! Samen met keukenadviseur Jany hebben ze gekeken naar de opstelling van de keuken – deze is namelijk wel anders dan in het vorige huis – en hebben ze de aansluitingspunten bepaald. Ze ontvingen een 3D-tekening waarop de nieuwe keuken precies ontworpen is zoals besproken in de showroom..

De perfecte keuken voor familie Braam

De keuze viel op op een keuken met hoogglans gelakte deuren in de kleur zijdegrijs en een composiet werkblad van 4 cm dik in de kleur Barros. Een verfrissende touch doordat de keukenopstelling en de kleur anders zijn dan in de vorige woning.

Voor de keukenapparatuur hebben ze gekozen voor een GRUNDIG vaatwasser en koelkast, een ETNA combi-over (best reviewed!) en een inductiekookplaat van 78cm met een afzuiging van NOVY (Novy East 1861). Esther is heel blij met de keuze voor de ingebouwde afzuiging in de kookplaat. “Een afzuigkap vind ik minder mooi en is veel werk om schoon te maken. Deze NOVY afzuiging zet je gemakkelijk in de vaatwasser en is voordat je het weet weer schoon.”

Een fijne keuken in gebruik

De keuken bevalt ontzettend goed en wordt dan ook volop gebruikt. Precies op het moment van het interview stond er zelfs een lekker baksel in de oven van de nieuwe keuken. Hans en Esther zijn erg blij met de goede service van Keukendepot. “Recent zijn ze nog langs geweest om de sluiting van de oven te vervangen. Dit is keurig opgelost!”

Hans wilde in eerste instantie graag een kokendwaterkraan. Esther vond dit een beetje overbodig en zonde van de ruimte. Samen liepen ze nog een rondje door Keukendepot in Huissen om de opties voor een spoelbak te bekijken. Uiteindelijk hebben ze last minute een wijziging aangegeven voor hun nieuwe keuken. Namelijk een Gun Metal spoelbak met bijpassende kraan. Toen de keuken geleverd werd hebben ze geen minuut spijt gehad van deze wijziging. De spelbak en matching kraan staat prachtig bij de rest van de keuken en de wandtegels.

Een nieuwe keuken op het juiste moment 

De keuken is op het afgesproken moment geleverd, een aantal maanden na de sleuteloverdracht van de woning. “Het was voor ons het juiste moment om de keuken later te laten leveren. De keuken werd compleet geleverd met alle apparatuur en de handleidingen.” Ze hebben de keuken zelf laten plaatsen. Dit ging gemakkelijk door de uitgebreide handleiding en een eenvoudige montage.

Familie Braam is zeer tevreden over de kwaliteit en service van Keukendepot en kan het anderen ook zeker aanbevelen!