De top 5 voordeelkeukens van Keukendepot

Ben jij op zoek naar een goedkope keuken, maar wel één volgens de laatste keukentrends? Dat komt goed uit, want wij delen de top 5 voordeelkeukens van Keukendepot met je. En we kunnen alvast één ding verklappen: een zwarte keuken is nog steeds erg populair!

De top 5 voordeelkeukens van Keukendepot

Keukendepot beschikt over een ruime collectie kwaliteitskeukens in verschillende stijlen, tegen de scherpste prijs. Maar met zoveel verschillende keukens is het lastig kiezen. Nu het nieuwe jaar van start is blikken we daarom graag terug naar de trends van het afgelopen jaar. Maak kennis met de vijf bestverkochte voordeelkeukens van Keukendepot!

EasyToledo zwart
Matzwarte keukenfronten zijn niet meer weg te denken uit keukenland. Ook afgelopen jaar was deze frontkleur enorm populair. Niet zonder reden. Een matte keuken is gelijkmatig in kleur en ziet er vanuit elke hoek uniform en solide uit. Ook is het gemakkelijk schoon te maken, gaat het lang mee en heeft het weinig onderhoud nodig. Met EasyToledo grafiet zwart geef je een trendy en smaakvolle uitstraling aan je keuken.

Fresno zwart
Een zwarte keuken is nog steeds een ware trend omdat het zo veelzijdig is. Het past bij vrijwel elk interieur en woonstijl en is goed te combineren met andere kleuren en materialen. Met keukenfront Fresno zwart creëer je een prachtige eigentijdse en strakke look.  

Elgin wit
Ben je op zoek naar een keuken met een moderne, strakke en chique uitstraling? Dan zit je met keukenfront Elgin wit met een glanzende afwerking zeker goed. Gelukkig hoeft modern en chique niet altijd duur te zijn, want deze keuken is zeer voordelig.

Torrance wit
Een keuken met keukenfront Torrance wit is ontzettend populair omdat het bij elke keukenstijl past. Het is stijlvol, oogt ruimtelijk en is tijdloos. Daarnaast is het ook eindeloos veelzijdig en combineert het goed met een breed scala aan texturen, afwerkingen en decoratieve accenten.

Keuken Stamford zwart
De keukenfront Stamford zwart met betonlook past perfect in een industriële keuken. Maar ook in een modern of landelijk interieur staat de betonlook prachtig. Het is stoer, robuust en stijlvol. Deze frontkleur maakt iedere keuken compleet.

Jouw voordeelkeuken vind je bij Keukendepot!
Heb jij je oog al laten vallen op één van onze bestverkochte keukens of ben je nieuwsgierig geworden naar ons volledige assortiment? Kom langs bij één van onze vestigingen of maak een afspraak met onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van jouw droomkeuken! Bij Keukendepot vind je keukens onder de €4000,- voor de beste, Duitse kwaliteit. Daarnaast ontvang je altijd een gratis advies met 3D keukenontwerp. We zien je graag bij Keukendepot!