De nieuwe website van Keukendepot is live!

Deze week is onze nieuwe website gelanceerd! Nog overzichtelijker, nog uitgebreider, nog gebruiksvriendelijker en nog sneller: volop keukeninspiratie voor een goedkope keuken bij Keukendepot! 

De nieuwe website van Keukendepot is live!

Keukendepot is er voor iedereen die een kwalitatief goede keuken wil, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen. Dit laten we graag zien in onze showrooms, maar ook online! Én juist daarom heeft onze  website een verfrissend nieuw jasje.

Goedkope keukens, mooi design

We hebben goed gekeken naar wat jij als klant nu eigenlijk zoekt in een nieuwe keuken. Een mooi design tegen een scherpe prijs is belangrijk, maar ook de service, garantie en levering. Zo geven wij altijd een uitgebreid advies waar je bij ons uiteraard niets voor betaald en maken we een gratis 3D-tekening van jouw toekomstige keuken.

Voor ieder ontwerp en budget

Maar dat alles betekent niet dat we enkel standaard keukens hebben! Qua opstellingen, kleuren en materialen kunnen wij van alles voor je betekenen. Of je nu een hoekkeuken, rechte keuken, L-vormige keuken of keuken met kookeiland zoekt in groot of klein formaat: al onze keukens kunnen naar wens in die opstellingen gerealiseerd worden. En naast populair hoogglans wit of matzwart hebben we qua kleuren ook genoeg aanbod. Zo ook mooi grijs of taupe en beige kleuren, wat momenteel weer helemaal hip wordt. En niet te vergeten keukenbladen in kunststof, composiet, keramiek of graniet. 

Je hoort het al: genoeg keuze om je te helpen in de zoektocht naar een nieuwe keuken, die al online begint op onze nieuwe website. Kijk rustig rond en laat je inspireren. Wil je graag een persoonlijk gesprek vraag dan online een afspraak aan of kom langs in één van onze twaalf vestigingen.