In de spotlight! De keuken van Nico & Leoni

Nico en Leoni uit Huissen dachten precies te weten hoe hun nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Na een bezoek aan de showroom van Keukendepot Huissen én een 3D-ontwerp, is de keuken tóch anders geworden dan Nico en Leoni in eerste instantie voor ogen hadden. “We dachten dat we precies wisten wat we wilden, maar je krijgt hele andere ideeën wanneer je met een adviseur in gesprek gaat. We zijn heel tevreden over hoe de keuken is geworden.”

In de spotlight! De keuken van Nico & Leoni

Niet de eerste keuken van Keukendepot

Vanwege de verhuizing naar hun nieuwe woning in Huissen waren Nico en Leoni op zoek naar een nieuwe keuken. Na een bezoek aan een andere keukenwinkel zijn ze tóch weer voor Keukendepot gegaan en zijn ze hier heel tevreden over. “De prijs-kwaliteitverhouding van Keukendepot is supergoed. We zijn bij een andere keukenwinkel gaan kijken, maar daar betaalden we veel meer dan bij Keukendepot, terwijl het vrijwel dezelfde keuken is. We hebben altijd een goede ervaring gehad en hebben daarom gekozen om nogmaals een Keukendepot keuken aan te schaffen. We zijn hierbij heel goed geholpen door keukenadviseur Jany.”

Een moderne strakke zwarte keuken

Een zwarte keuken met kookeiland, dat was waar Nico en Leoni voor gingen. Uiteindelijk is het geen zwarte keuken maar een witte keuken geworden, zónder kookeiland. “We dachten precies te weten wat we wilden, maar na een bezoek aan de winkel ga je toch anders nadenken over dingen. Niet alleen over de indeling en kleuren, maar ook over materialen en apparaten. We wilden graag een kookplaat met werkbladafzuiging. Jany heeft ons goed geadviseerd en uiteindelijk hebben we – vanwege de prijs-kwaliteitverhouding – gekozen voor de Novy kookplaat.”

Inzicht met een 3D-ontwerp

Nico en Leoni hebben een keuken van 5 meter lang, wat niet zo gebruikelijk is. Voorheen stond er in de woning een keuken met aparte bijkeuken maar het stel heeft de muur er tussen uitgehaald. Hierdoor was er ineens veel meer ruimte voor de keuken. Een 3D-ontwerp hielp hen keuzes te maken voor de indeling. “Toen we gingen kijken voor een nieuwe keuken, zat er op de plek waar de keuken zou komen nog een muur. Dat is dan toch best lastig om doorheen te kijken. Door het 3D-ontwerp hebben we goed inzicht gekregen in wat de mogelijkheden voor onze keuken waren. Op basis daarvan hebben we gekozen om toch andere opties dan een keukeneiland te overwegen. Uiteindelijk zijn we heel blij met de indeling zoals die nu is.“

Realistisch en meedenkend

“We zijn heel erg enthousiast over de service van Keukendepot Huissen. Tijdens het gehele proces zijn we altijd goed op de hoogte gehouden. Als we bellen weten ze altijd precies waar het over gaat en wie er belt. Jany is een heel prettig persoon die eerlijk is en vertelt hoe het zit, maar die ook met je meedenkt en daarin realistisch is. Hij stelt de juiste vragen en heeft veel vakkennis. We vonden het lastig om een keuze te maken voor het werkblad op basis van een klein staaltje. Jany heeft speciaal voor ons een foto laten maken van het totale werkblad welke in Rotterdam te bezichtigen was. Hierdoor hoefden we niet naar Rotterdam te rijden. We zijn nu heel erg tevreden over het blad! Ook de levering van de keuken is goed verlopen, we hebben alles keurig compleet en op de afgesproken datum ontvangen. De montage hebben we zelf gedaan, wat ook goed verliep.”

DSC00505.jpg

De gekozen keuken

Nico en Leoni hebben een strakke moderne keuken. Ze hebben gekozen voor een keuken met een anti-fingerprint wit front en een werkblad in de kleur Wave. Qua apparaten hebben ze gekozen voor een BEKO-vaatwasser, een ETNA combi-oven (black titanium), een Beko koelvriescombinatie (NO FROST) en een 78cm inductiekookplaat met afzuiging van NOVY. Daarnaast hebben ze gekozen voor een Gun Metal spoelbak met daarop een gouden kraan als eyecatcher.

De beoordeling van Nico & Leonie:

  • Bezorging: 8
  • Prijs: 8
  • Kwaliteit: 8