De goedkope keuken van je dromen koop je bij Keukendepot!

Op zoek naar de keuken van je dromen? Kom langs bij Keukendepot en vind jouw droomkeuken voor een lage prijs! Bij ons vind je een ruim assortiment aan keukens onder de €4000,-. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs om jouw nieuwe keuken te ontwerpen en bespreek samen de mogelijkheden!

De goedkope keuken van je dromen koop je bij Keukendepot!

Door onze keukens slim in te kopen kunnen wij jou de laagste prijs geven. Hoogwaardige Duitse kwaliteitskeukens, nergens goedkoper! Daarbij ontvang je 10 jaar garantie op onze keukenmeubelen. Bekijk snel ons assortiment aan goedkope keukens.

 

Duitse topkwaliteit voor de laagste prijs

Bij Keukendepot kopen we keukens in bij de grootste keukenfabrikanten van Duitsland. Alle keukens zijn voorzien van het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg. Het bewijs voor de geteste kwaliteit. Daarnaast zijn de leveranciers van ons keukenapparatuur wat minder bekend waardoor we de apparatuur kunnen aanbieden voor een lagere prijs maar wel van de gewenste, betrouwbare kwaliteit. Bij ons is de totaalprijs van iedere keuken transparant inzichtelijk: alle onderdelen zijn los geprijsd. Hierdoor kun je in één oogopslag zien hoe de totaalprijs van jouw nieuwe keuken is opgebouwd.

 

Vijf tips om te besparen op jouw nieuwe keuken

De energieprijzen stijgen en dat merken we in de portemonnee. Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt besparen, maar toch jouw droomkeuken kan kopen die van álle gemakken voorzien is. Wij geven je graag dé tips voor het kopen van jouw goedkope, nieuwe keuken!

Tip 1: Keukenfront

Kies voor een goedkoper keukenfront (keukendeur). Bij jouw keuze voor het type keukenkast kun je bijvoorbeeld veel geld besparen door een goedkoper melamine front te kiezen in plaats van een volledig gelakt front.

Tip 2: Bovenkasten

Trend alert! Gebruik wandrekken in plaats van bovenkasten. Hoe meer keukenkasten je kiest, hoe hoger de prijs van jouw nieuwe keuken wordt. Met een wandrek kun je op een goedkope manier een speelse touch creëren in je keuken. Haal een leuk wandrek bij de bouwmarkt om de hoek en plaats deze tussen de twee bovenkasten in. Bovendien kun je nu jouw mooie servies hier leuk op uitstallen.

Tip 3: Aanrechtblad

De keuze voor een keukenblad heeft ook invloed op de totaalprijs van jouw nieuwe keuken. Werkbladen van steen zijn prachtig maar er hangt ook een prijskaartje aan. Kies daarom een werkblad van toplaminaat. Dit materiaal is een stuk goedkoper en ziet er daarnaast erg mooi uit dankzij de vele mogelijkheden in kleuren en dessins. Zo kun je kiezen voor een marmerlook, steenlook of houtlook, zonder dat je de prijs betaald voor echt marmer, steen of hout.

Tip 4: Kookplaat

Kook jouw favoriete gerechten op een inductiekookplaat. Met een inductiekookplaat bespaar je aanzienlijk op gas. Gezien de huidige gasprijzen is dit zéker een pre. Daarnaast is het koken op een inductiekookplaat sneller en veiliger. Zo heb je dubbel profijt van jouw inductiekookplaat!

Tip 5: Montage

Steek de handen uit de mouwen en monteer jouw nieuwe keuken zelf! De keukens van Keukendepot worden voorgemonteerd en met een uitgebreide handleiding bij je thuis geleverd. Daarnaast kun je op onze website een instructievideo bekijken om jouw keuken stap voor stap te monteren. Alle lades en kasten zijn door ons al in elkaar gezet. Je kunt gelijk beginnen met het plaatsen van jouw nieuwe keuken!

 

Jouw droomkeuken bij Keukendepot!

Heb jij je oog al laten vallen op één van onze keukens of ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Kom langs bij één van onze vestigingen of maak een afspraak met onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van jouw droomkeuken! Bij Keukendepot vind je keukens onder de €4000,- van de beste, Duitse kwaliteit. Daarnaast ontvang je altijd een gratis advies met 3D keukenontwerp. We zien je graag bij Keukendepot!