1. De functionaliteiten van een rechte keuken

  De functionaliteiten van een rechte keuken

  Ga je binnenkort verhuizen? Of is de keuken in je huidige woning toe aan vervanging? De keuze voor een (nieuwe) keuken kan ontzettend lastig zijn. Voordat je start met het uitkiezen van een kleur en het materiaal van de keuken komt eerst het type keuken om de hoek kijken. Een hoekkeuken, een eilandkeuken of een rechte keuken... De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos! Vandaag gaan we het heb..

 2. Keukentrend! De industriële keuken

  Keukentrend! De industriële keuken

  Hou jij van een stoer interieur en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Denk dan eens aan de zogenaamde industriële keuken. Deze keukentrend zien we al een paar jaar en is nog steeds erg populair. Wat houdt deze keukenstijl in en hoe kies je een keuken in deze stoere stijl? We hebben een aantal kenmerken en handige weetjes voor je op een rij gezet. Waar komt de industriële keukentrend vanda..

 3. Inspiratie voor een kleine keuken

  Inspiratie voor een kleine keuken

  Als je enkel een kleine ruimte beschikbaar hebt is het inrichten van een keuken soms een uitdaging. je wilt natuurlijk een praktische indeling, maar jouw keuken moet er uiteraard ook gewoon goed uit zien! In deze blog delen wij een aantal handige tips, zodat je ook van een paar vierkante meter toch een stijlvolle kleine keuken kunt maken - met veel opbergruimte én genoeg kook- en werkruimte! Tip..

 4. Keukenopstelling kiezen

  Keukenopstelling kiezen

  Je hebt de knoop doorgehakt en eindelijk de keuze gemaakt om een nieuwe keuken te kopen. Of je gaat in een nieuw huis wonen waar je natuurlijk ook gelijk jouw droomkeuken in wil plaatsen. Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt. Een van de belangrijkste punten is misschien wel de opstelling. Want wat is nou de beste opstelling voor jouw dr..

 5. Zelf jouw keuken samenstellen

  Zelf jouw keuken samenstellen

  De keuken wordt vaak als het hart van het huis gezien. De plek waar je met het hele gezin  samenkomt. Waar je visite uitnodigt en gezellig samen dineert. Of juist waar je even alleen tot rust komt en uitgebreid kunt kokkerellen. De keuken is dan ook een belangrijke plek in huis. Is jouw huidige keuken verouderd of bent je net verhuisd en is de bestaande keuken niet naar jouw smaak, denk dan eens ..

 1. Eilandkeukens: Waar moet je op letten?

  Eilandkeukens: Waar moet je op letten?

  Eilandkeukens behoren inmiddels tot een van de meest populaire keukenopstellingen in Nederlandse huishoudens. Niet zo gek, want naast de luxe uitstraling betrek je met een eilandkeuken jouw keuken bij de huiskamer. Een kookeiland leent zich, naast koken, namelijk ontzettend goed om aan te lezen, te werken of gezellig te kletsen met familie of vrienden. Zo hoeft je nooit meer alleen in de keuken te..

 2. Tips voor een matzwarte keuken

  Tips voor een matzwarte keuken

  Matzwart is het nieuwe wit. De hoogglans witte keuken is al lange tijd erg populair bij keukenkopers. En terecht, een witte keuken past in elk interieur en oogt rustig en fris. De laatste tijd zien we echter de donkere of zwarte keuken steeds meer aan populariteit winnen en dan met name de matzwarte keuken. Evenals een witte keuken is een zwarte keuken tijdloos. Dat is prettig want een nieuwe keu..

 3. Inspiratie voor de ideale bijkeuken

  Inspiratie voor de ideale bijkeuken

  Een bijkeuken wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Alle ondersteunende huishoudelijke taken worden door veel huishoudens dan ook in deze handige ruimte uitgevoerd. Echter maakt dit het wel lastig om een bijkeuken efficiënt in te delen. Niet iedereen heeft evenveel ruimte te benutten. Waar moet u alles laten? En hoe kunt u het er óók nog eens geordend uit laten zien? Hiervoor is he..

 4. Keukenapparatuur in 2020: vijf onmisbare trends!

  Keukenapparatuur in 2020: vijf onmisbare trends!

  Keukentrends, ieder jaar worden we er weer mee verrast. In alle branches worden de verwachtingen voor het jaar uitgesproken en de ene trend is nog leuker dan de andere. Ook in de branche van keukenapparatuur zien we ieder jaar een hoop leuke, opvallende trends die we u niet willen onthouden. Daarom hebben onze keukenexperts de belangrijkste trends op het gebied van keukenapparatuur voor u op een r..

 5. Rechte keukens: de belangrijkste voordelen!

  Rechte keukens: de belangrijkste voordelen!

  Nog altijd is de rechte keuken de meest voorkomende keuken in Nederlandse huishoudens. En dat begrijpen wij wel. Door de vele uitvoeringen die mogelijk zijn, past dit type keuken namelijk uitstekend in zowel kleine als grote ruimtes. Naast de veelzijdigheid van deze keukenopstelling biedt een rechte keuken nog meer voordelen. We lichten ze hieronder aan u toe! Rechte keukens bieden ruimtelijke vo..